GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Accessories

Suttesnore, barnevognskæder mm. finder du herunder.
__

KØB SUTTESNOR

Er du også træt af at dit barns sut konstant bliver væk, eller at der ikke lige er en elkedel i nærheden, når dit barn spytter sin sut ud for 10. gang på jeres gåtur og den lander på jorden. Der er råd for dette. Prøv en af vores suttesnore fra Soft Gallery. En suttesnor kan klipses fast på barnets jakke eller body. For enden af suttesnoren sidder en lille lykke, så du kan vikle suttesnoren rundt om sutten. På denne måde bliver sutten ikke væk eller falder på gulvet, når barnet spytter sin sut ud, fordi selve snoren er monteret på barnets tøj.

Med en af vores suttesnore bliver dit barns sut aldrig væk, og du skal ikke bekymre dig om, om den bliver beskidt, hvis den falder på gulvet. En suttesnor forhindrer nemlig disse to ting. Du finder vores udvalg af suttesnore her på siden.

BARNEVOGNSKÆDE TIL BARNEVOGN

Med en af vores hæklede barnevognskæder fra Sebra har dit barn altid noget at ligge og kigge på. En barnevognskæde er dekorativ, og kan fange barnets opmærksomhed. Hvis barnet ikke kan sove, kan det ligge og betragte barnevognskæden. Det styrker barnet koncentrationsevne på samme måde, som hvis der var en uro barnet lagde og betragtede. De fine hæklede uroer med små elefanter fra Sebra findes i rosa og i blå. Barnevognskæden er let at montere på barnevognen og ligeledes let at afmontere igen. Køb din barnevognskæde i dag hos Ovellie.