GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Babysengetøj

Vi har et bredt udvalg af baby sengetøj i smukke farver og prints.
__

BABYSENGETØJ I SMUKKE FARVER OG PRINTS
Vores udvalg af baby sengetøj er bredt og varieret, for at skabe et udvalg for alle. Vi tilføjer løbende nyt baby sengetøj til denne kategori, da udvalget af leverandører af babysengetøj er meget stort. Hos Ovellie forsøger vi altid at finde babysengetøj, som er lækkert i kvaliteten, smukt i farven og med et fint print eller mønster. Vigtigst af alt er, at det udvalg af babysengetøj du finder hos os er i gode materialer. De fleste babysengesæt er derfor enten fremstillet i økologisk bomuld eller er GOTS certificeret, så vi er sikre på at dit barn kan sove trygt og rart. Du finder babysengetøj fra Soft Gallery, Homeyness, Bonet et Bonet og mange andre.

SENGETØJ DER MATCHER SOVEMILJØET
Du kan hos Ovellie altid finde baby sengetøj til forskellige priser. Vi har billigt baby sengetøj på tilbud, når vi har udsalg eksempelvis. Vi har forsøgt at sammensætte et sortiment af sengetøj til de mindste, som kan kombineres med vores øvrige produkter, som fx babynest, stofbleer og babyseng. På denne måde kan du skabe et hyggeligt sovemiljø til din lille baby, og samtidig matche nuancer så det hele passer sammen på kryds og tværs.

Hos Ovellie er det vigtigt for os med gode materialer på sengetøj til baby. Derfor vælger vi altid produkter fra de brands, vi synes er de stærkeste på markedet, og hvor vi sætter ekstra stor pris på økolgisk baby sengetøj, hvor der er tænkt på babyens ve og vel. Vi har altid gratis fragt, når du handler over 699,- endvidere sender vi fra dag-til-dag hvis du bestiller inden kl. 12 på hverdage.