GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Barselsgaver

Nedenfor har vi udvalgt nogle af de varer, som vi finder oplagte som barselsgave.
__

EN GAVE TIL DEN NYFØDTE
En barselsgave kan være en svær størrelsesorden. Er det til en dreng eller en pige? Hvad skal det koste osv. Vi hjælper dig her med at indsnævre mulighederne, så du kan finde den helt rigtige ting til barselsbesøget. Vi har valgt forskellige styles i forskellige prisklasser. De fleste produkter ligger under 299,-, da vores erfaring er, at det som regel er indenfor det prisleje, de fleste køber barselsgaver.

Produkterne vi har valgt til denne kategori, er alt lige fra små søde bamser til noget så praktisk som et håndklæde. Du finder også fine savlesmække, skønne bidedyr til ømme gummer, uroer og meget mere. En barselsgave kan være hvad som helst, og ofte har de nybagte forældre også nogle ønsker, du kan handle ud fra.

SMUK INDPAKNING TIL BARSELSGAVEN
Det er altid noget helt særligt at give baby den første gave, og vi pakker derfor altid barselsgaver fint ind, hvis du vælger indpakning under det ønskede produkt. Du bestemmer selv, om du vil have pakket ind til en dreng, en pige eller kønsneutralt. Uanset hvad, gør vi os altid meget umage med indpakningen. Vi vedlægger også gerne et personligt kort, hvis du ønsker at sende barselsgaven direkte til modtageren. Blot notér kortets indhold i kommentarfeltet ved check out, så sørger vi for at ligge det ved.

Gå glad på besøg og glæd den lille familie med en fin indpakket gave fra Ovellie.