GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Bidedyr

Bidedyr til de mindste som er perfekte til ømme gummer.
Se udvalget nedenfor.
__

HJÆLP TIL ØMME GUMMER
De fleste små børn oplever at være generet af ømme gummer, som klør og er irriteret, når de små bisser begynder at kigge frem i barnets mund. Derfor kan det være en fordel at købe noget bidelegetøj til sit barn. Et bidedyr kan afhjælpe og mindske de ømme gummer. Når barnet har ømme gummer, vil det automatisk putte sine hænder og legetøj meget i munden.

BIDEDYR I TRÆ
Hos Ovellie er vores bidedyr i træ meget populære. De bidedyr i træ, du finder her på siden er fra Wooden Story. Wooden Story er især kendte for deres gode materialer og naturlige valg af produkter i hele fremstillings processen. Et bidedyr i træ fra Wooden Story er behandlet med bivoks og botaniske olier, som gør træet yderst blødt og rart at røre ved. Lige såvel som det også er behageligt for barnet at putte i munden.

MATCHSTICK MONKEY
Sig hej til den søde abe som fås i flere flotte farver og med to forskellige udtryk. Den har et ergonomisk design og dit barn vil elske at lege og tygge på de tynde arme som gør det let for barnet at få et godt bid omkring den. Hr. Abe er bl.a. fremstillet I CE-certifikeret fødevaregodkendt silikone.

BIDEDYR I NATURGUMMI
Bidedyr i naturgummi er de senere år gået hen og blevet et must have til de kære små. De bidedyr i naturgumi du finder hos Ovellie er fremstillet af Hevea gummi, som er et 100% naturligt materiale. Vores bidedyr fra Meiya og Alvin er meget populære bidedyr i naturgummi til de mindste. Meiya og Alvin bidedyr er ikke alene gode for barnets gummer, de er også virkelig søde at se på. Som noget helt nyt, kan vi nu også præsentere gummidyr fra Tikiri ? herunder to drager i forskellige farver. Udtrykket på dragerne er rart og venligt, og så har deres vinger rasle funktion.

Alle vores bidedyr leveres de i en fin æske, hvorfor bidedyrene er oplagte til en barselsgave.