GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Bilbaner

Din tumling vil elske at køre ræs med sine biler på et af vores fine bilbaner.
Se hele udvalget herunder.

SEJE BILBANER
Når du har købt dine seje biler her hos Ovellie, skal du selvfølgelig ikke snydes for at fuldende dit køb uden lige at tage et kig på vores seje bilbaner. Vi forhandler mærkerne; Le Toy Van, Sebra og Vilac.

LE TOY VAN
Her får du de helt klassiske tæpper som du måske husker fra da du selv var barn. Enhver leg med biler bliver kun sjovere på et af disse skønne tæpper. Dit barn kan enten vælge en køretur rundt i byen, hvor det bl.a. kommer forbi en sej brandstation eller en køretur ude på landet hvor man bl.a. kommer forbi et flot cirkus. Begge tæpper måler 80x120cm.

VILAC
Vilac har lavet en flot racerbane som er fremstillet i træ og malet i flotte farver. Med denne kørebane kan du selv bygge og skille banen ad efter fantasi og behov. Der medfølger 2 biler, reperationsrampe, banner, stopkegler og målstreg. Du kan med fordel tilføje den seje tankstation, hvor der ligeledes medfølger 2 biler samt løse dæk.
Udover ovenstående bane, har Vilac også tænkt anderledes i form af en bilbane som starter oppefra. Denne er bygget som et tårn med en helikopter landingsbane på toppen. Den er ligeledes bygget i træ og malet meget farverig. Der medfølger 3 biler som kan suse ned ad den seje bane.

SEBRA
Med kørebanen fra Sebra får du en helt enkel bane, hvor det kun er fantasien der sætter grænser i forhold til at tilføje sjove ting som bilerne kan ræse forbi. På den måde stimulerer det dit barns kognitive udvikling gennem leg. Banen er lavet i filt og er vendbar.

Giv den gas og shop en sej bilbane til dit barn og dets biler.