BØRNEPENGE & KREDIT

BETAL MED

BØRNEPENGE

Hos Ovellie kan du én måned før børnepengene bliver udbetalt opnå børnepengekredit. Du kan derfor bestille dine varer med det samme, få dem leveret i løbet af 1-2 hverdage og først betale næste gang der kommer børnepenge.

Du kan KUN få børnepengekredit, hvis du betaler med et Dankort / Visa Dankort. Betaler du med Visa Elektron, Master Card eller et udenlandsk kort, reserveres beløbet med det samme på dit kort, hvorefter de ikke vil være til rådighed for dig.

Sådan gør du:
Du bestiller dine varer på normalvis. I kommentarfeltet noterer du "BØRNEPENGE", så trækker vi først pengene, når der kommer børnepenge.

Du kan opnå børnepengekredit i perioderne:

- 20. december til 20. januar
- 20. marts til 20. april
- 20. juni til 20. juli
- 20. september til 20. oktober

FÅ KREDIT

TIL DEN FØRSTE

Det er muligt at udskyde din betaling. Vi tilbyder nemlig kredit til den første i hver måned. Det betyder eksempelvis, at du d. 1/11 kan vælge at betale for dine varer den 1/12.

Bemærk! Bestiller du dine varer i midten af en måned, vil beløbet for din ordre blive trukket til den første - uanset hvornår på måneden du bestilte dine varer.

Kreditten kan KUN opnåes, hvis du betaler med et Dankort / Visa Dankort. Betaler du med Visa Elektron, Master Card eller et udenlandsk kort, reserveres beløbet med det samme på dit kort, hvorefter de ikke vil være til rådighed for dig.

Sådan gør du:
Du bestiller dine varer på normalvis. I kommentarfeltet notere du "KREDIT", så trækker vi først pengene til den første.

Såfremt du skulle komme til at bruge et debitorkort, har vi ikke mulighed for at hjælpe. Du bør derfor kontakte dit pengeinstitut. Dette er gældende for både børnepengebetaling og betaling på kredit.