BØRNEPENGE OG KREDIT

Vi tilbyder op til 3 måneders børnepengekredit samt muligheden for at få kredit til den første i hver måned.
Nedenfor kan du læse mere.

BETAL MED BØRNEPENGE

Hos Ovellie kan du få op til 3 måneders børnepengekredit – den ydelse koster 49,- og er rente- og gebyrfri. Du kan derfor bestille dine varer med det samme, få dem leveret i løbet af 1-2 hverdage og først betale senere.

Du kan KUN få børnepengekredit, hvis du betaler med et Dankort / Visa Dankort. Betaler du med Mobilepay, Apple Pay, Viabill, Visa Elektron, Master Card eller et udenlandsk kort, reserveres beløbet med det samme på dit kort, hvorefter de ikke vil være til rådighed for dig.

Sådan gør du:
Du bestiller dine varer på normalvis. I checkud vælger du børnepengekredit og så trækkes beløbet automatisk først, når næste udbetaling af børnepenge sker. Dette såfremt ovenstående er opfyldt. 

Du kan opnå børnepengekredit i perioderne:

– 20. januar – 20. april
– 20. april – 20. juli
– 20. juli – 20. oktober
– 20. oktober – 20. januar

FÅ KREDIT TIL DEN FØRSTE

Det er muligt at udskyde din betaling. Vi tilbyder nemlig kredit til den første i hver måned. Det betyder eksempelvis, at du d. 1/11 kan vælge at betale for dine varer den 1/12. Denne ydelse koster 49,- og er rente- og gebyrfri.

Bemærk! Bestiller du dine varer i midten af en måned, vil beløbet for din ordre blive trukket til den første – uanset hvornår på måneden du bestilte dine varer.

Kreditten kan KUN opnåes, hvis du betaler med et Dankort / Visa Dankort. Betaler du med Mobilepay, Apple Pay, Viabill, Visa Elektron, Master Card eller et udenlandsk kort, reserveres beløbet med det samme på dit kort, hvorefter de ikke vil være til rådighed for dig.

Sådan gør du:
Du bestiller dine varer på normalvis. I checkud vælger du KREDIT, herefter trækkes beløbes automatisk til den 1.

Såfremt du skulle komme til at bruge et debitorkort, har vi ikke mulighed for at hjælpe. Du bør derfor kontakte dit pengeinstitut. Dette er gældende for både børnepengebetaling og betaling på kredit.