GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Boldbassiner

Her finder du de populære og meget eftertragtede boldbassiner fra Misioo.
__

MISIOO BOLDBASSIN HOS OVELLIE

Misioo boldbassinerne er på rekordtid blevet et kæmpe hit. Boldbassinet findes i forskellige størrelser - både runde og firkantede. Derudover findes de også i forskellige farver, så du kan få det boldbassin som passer bedst ind hjemme hos dig. Med et Misioo boldbassin vil der med sikkerhed komme liv og glade dage i hjemmet. Når du køber et boldbassin fra Misioo får du nemlig 200 bolde med til bassinet, som dit barn kan lege med.

BOLDPOOL TIL MOTORISK LEG

Boldbad, boldpool eller boldbassin - kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder boldbassinet fra Misioo, forstår vi hvad du mener. Boldpoolen er medvirkende til at stimulere og udfordre barnet motorik og sanser. Allerede fra barnet kan sidde selv, kan du benytte den fine boldpool - dog skal barnet altid være under opsyn af en voksen. Barnet kan undersøge boldende med munden og hænderne. Senere, når barnet bliver større, kan barnet lære at kaste og trille med boldende. Det fine boldbassin indbyder således til mange timers sjov og underholdning.

BOLDE TIL BOLDBASSIN

Udover at have forskellige boldbassiner, har vi selvfølgelig også bolde til boldbassinet. Måske vil du gerne have flere bolde til din nuværende boldpool, eller også er boldene blevet væk efterhånden, som barnet har leget med dem. Det er der råd for her hos Ovellie. Du kan nemlig købe en pose med bolde til boldbassinet. Vi har boldende i tre forskellige farver: grå, hvid og sort. Fyld dit boldbassin op med boldende fra Misioo.