Anna von Lipa

VISER 1-52 AF 1 RESULTATER

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

HOS OVELLIE FINDER DU FINE GLAS FRA ANNA VON LIPA

Vi er glade for at kunne præsentere det danske brand Anna Von Lipa her hos os. Dette brand producerer nogle meget smukke glas, som vi er helt vilde med. Firmaets mundblæste krystalglas og krystalvaser er nogle af de produkter, der kendetegner dem. De producerer tingene i en virkelig god kvalitet, med detaljer, der emmer af noget, der er ekstravagant og eksklusivt.  Et elegant miks af det gamle og moderne look.

STILFULDE DRIKKEGLAS

Vi har nogle forskellige drikkeglas fra Anna Von Lipa i sortimentet. Måske har lagt mærke til de elegante swirl glas, de fine wave glas eller dust glassene og candy glassene. Alle disse smukke drikkeglas er lavet af mundblæst krystalglas, og du kan vælge imellem mange dejlige farver. Det skal lige bemærkes, at glassenes form og farve kan variere en smule fra billederne, da de er håndlavede. Du kan vælge at alle glassene skal have samme farve, men det kan også være fint at mikse dem i forskellige farver. Her afhænger det af smag og behag.

VINGLAS TIL DET VELDÆKKEDE FESTBORD

Fra Anna Von Lipa kan du også få nogle utrolige smukke rødvinsglas . Disse vinglas er lavet af mundblæst krystalglas med detaljer i forskellige farver. Da vinglassene er håndlavede, kan glassenes form og farver variere en smule fra billedet. Når du har dækket festbordet med dit fine porcelæn kan du sætte prikken over i’et med disse elegante vinglas.

Som du kan se, har vi mange dejlige og stilfulde glas fra Anna Von Lipa her i shoppen, som du kan vælge imellem. Her er glas til både hverdag og fest i forskellige specielle og anderledes designs. Hyg dig med at finde de glas, som du synes godt om.