Påske-Alarm 🐣 Kig forbi Ovellies Påskeværksted her🐰

DC Comics

FINE DC COMICS FIGURER

I denne kategori har vi her hos Ovellie samlet alle vores DC Comics figurer. DC Comics er et stort amerikanst tegneserieforlag, som i dag er en del af Time Warner. DC står for Detective Comics, et af forlagets tidlige flagskibe, hvor bl.a. figuren Batman var en af de første figurer. Firmaets historie går tilbage til trediverne, hvor de var banebrydende inden for amerikanske tegneserier med bl.a. den første superhelt Superman. I årtier har selskabet sammen med Marvel Comics været de to største giganter på det amerikanske tegneseriemarked.

SJOVE FIGURER TIL BØRN

Vi har nogle forskellige DC Comics karakterer i dette sortiment. Med en Batman figur kan du udforske og genskabe spændende eventyr i Gotham City. Det er en figur med en kappe af stof, der kan blafre i vinden og en figur med bevægelige led. Der medfølger 3 hemmelige overraskelser med tilbehør til Batman og 1 samlekort, der beskriver baggrundshistorien. Vi har også en spændende Batman Bat-tech figur, som måske er noget for dig. Med Batman kan du sætte fantasien i gang i Gotham City og slippe din indre superhelt løs.

SPÆNDENDE SUPERMAN FIGUR TIL ROLLELEG

Til de børn, der er vilde med superhelte, er en Superman figur fra DC Comics måske sagen. Du kan udforske og beskytte Metropolis og resten af jorden med en Superman figur. Det er en figur med 11 bevægelses punkter, der bevirker, at Superman kan stå på næsten alle mulige tænkelige måder. Den er designet med fine og spændende detaljer med Supermans mærke og den lange kappe. En fin figur til alle børn, der er vilde med Superman, og som gerne vil samle på disse figurer.

Det var lidt om vores actionfigurer og samleobjekter, der inspirerer millioner af mennesker i forskellige generationer. Hvis du er interesseret i superhelte kostumer eller vandfarver og maling, kan vi også byde på dette. Så kan du klæde dig ud som Batman og Superman eller male dem på papir.

All search results
    0
    Indkøbskurv
    Kurven er tomTilbage til butik