Fasano

VISER 1-52 AF 5 RESULTATER

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

FASANO HOS OVELLIE

Fasano er et velkendt italiensk firma, der har eksisteret i mange mange år. Igennem generationer har firmaet produceret alle former for vaser, skåle, kopper, fade og kander. Ja, stort set alt, hvad hører sig til af porcelæn til husholdningsbrug. Mange af deres fine produkter opbevares i private samlinger og udstilles på nationale og udenlandske museer. De er designet med udtryksfulde dekorationer på et højt teknisk og kunstnerisk niveau. Firmaet styres i dag af arvingerne fra Nicola Fasano, og de fortsætter traditionen med at producere den elegante og stilfulde porcelæn.

Farverne på det Fasano porcelæn, som vi har i vores sortiment, er nøje designet af Ovellie. Derfor finder du kun disse farvekombinationer her hos os. Det gælder for alle produkterne, at de er håndlavet, hvilket bevirker, at der ikke er nogen mønstre, der er ens. Det sætter prikken over i’et, synes vi.

KRUS OG TALLERKNER I SPECIELT DESIGN

Såfremt du godt kan lide porcelæn, som sætter et personligt præg på hjemmet, kan det være, at krusene og tallerknerne fra Fasano lige er noget for dig. De fine splash krus har en praktisk hank, og er designet med mønstre i forskellige udvalgte farver. Tallerknerne er ligeledes lavet med splash mønstre i dejlige farver. Her kan du vælge både middagstallerkner og desserttallerkner, så dem kan du både bruge til aftensmaden og til lækre kager.

FASANO SKÅLE, FADE OG KANDER

Til morgenmaden har vi nogle fine skåle, som hele familien kan bruge. En god start på dagen kan være at spise sin yoghurt fra en elegant og charmerende skål. Når der skal hygges med slik og snacks i weekenderne, er disse skåle også meget anvendelige.

Når der skal serveres hjemmebagte kager eller lækkert mad til gæsterne, kan du gøre det på Fasano fadene. De skaber en fin ramme til festmåltidet.

Både til hverdag og fest kan du bruge de dejlige kander. Fyld dem med vand eller velsmagende limonade og sæt kanden på bordet. Den passer godt til både krusene, tallerknerne, skålene og fadene, når du skal dække bordet til familien og gæsterne.

Vi håber, du kan lide Fasano produkterne. Vi er i hvert tilfælde helt vilde med dem her hos os.