Inspiration til Julegaver? Klik Her :)

Great Pretenders

GREAT PRETENDERS UDKLÆDNINGSTØJ

Når der ikke er de udklægningsmuligheder, man ønsker – må man jo skabe dem. Det var lige præcis hvad designeren bag Great Pretenders gjorde. Hun synes ikke udvalget på markedet var fantastifuld nok, så hun skabte sig et legende og eventyrligt univers. Fuld af fantasi væsner, glimmer og flotte detaljer til både piger og drenge.

Great Pretenders tilbyder et bredt udvalg af sjovt udklædningstøj til drenge og piger. Vær fe, prinsesse, pirat, dinosaur, ridder eller noget helt andet. Hos Ovellie har vi udvalgt en masse flot udklædningstøj, som vi synes kan noget. Og som ikke mindst kan bruges udover fastelavnstiden. De fleste børn elsker nemlig at klæde sig ud og lege rolleleg. Dét kan de med det flotte udklædningstøj fra Great Pretenders.

Hop i en af de flotte fekostumer og spræd glimmerstøv og glæde omkring dig. Hop i et stribet piratsæt og find skatten eller hver prinsesse for en dag i en af de meget fine prinsessekjoler.

Husk at du hos Ovellie kan handle trygt hele døgnet rundt. Vi sender pakker hver dag – bestiller du inden klokken 12 på hverdag, afsendes din pakke endnu samme dag. Rigtig god shopping!

All search results
    0
    Indkøbskurv
    Kurven er tomTilbage til butik