DEJLIGT LAMPEUNIVERS FRA HEICO

Hos Ovellie er vi helt vilde med de skønne lamper, som du ser her fra Heico. Dette firma har lavet de dejligste børnelamper, du kan tænke dig. Elegante og charmerende lamper til børneværelset, der både kan bruges som hyggelamper og som vågelamper, når der er brug for lys om natten.

Alle lamperne giver et behageligt og blødt lys, og ideen bag børnelamperne er, at de skal sprede en god stemning, når børnene har dem stående inde på værelset.

DEKORATIVE LAMPER PÅ BØRNEVÆRELSET

Når du skal indrette dit barns værelse, kan du gøre det hyggeligt med en af disse lamper fra Heico. Måske er det den seje sølvfarvede raket i hårdt plast, du godt kan lide. Eller den charmerende robot lampe, som er lavet i det samme materiale. Lamperne kan både stå i vindueskarmen, men også på en hylde eller i reolen. Der er mange muligheder.

Disse lamper er super cool bordlamper, der giver et behageligt blødt lys i hele rummet. Derudover er de nogle dekorative genstande, der giver et sejt look på børneværelset.

FINE KANINLAMPER MED GLIMMER

De dejlige kaninlamper fra Heico, kan vi tilbyde i forskellige farver. Her taler vi bl.a. om farverne guld, pink og hvid, og de er alle dækket af glimmer. Disse søde lamper i hårdt plast er ideelle til børneværelset, hvor de kan bruges som hyggebelysning.

Alle lamperne fra Heico kan bruges til at give en god hyggestemning på børneværelset. Men såfremt dit barn gerne vil have lidt lys på værelset om natten, er lamperne også perfekte som vågelamper. Det giver nemlig et dejligt blødt lys i rummet.

Det kan også være en ide at placere lampen på skrivebordet. Så er der lidt hyggebelysning, når der tegnes tegninger og laves andre kreative ting.

Gå på opdagelse i børnelamperne fra Heico, og find den lampe, du synes passer godt til indretningen hjemme hos jer.

Heico

VISER 1-52 AF 13 RESULTATER
All search results
    0
    Indkøbskurv
    Kurven er tomTilbage til butik