Maileg

KØB MAILEG KANINER OG MUS HOS OVELLIE

Hos os bestræber vi os på at have det absolut bedste udvalg af Maileg, så du kan købe det hele samlet ét sted. Maileg er særlig kendt for deres kaniner i forskellige størrelser, farver og modeller og de er slet ikke til at stå for.

Vi har kaniner i micro, mini og medium størrelse, som hver især er iført yndigt tøj, som barnet kan tage af og på og ligeledes ønske sig mere af. Vi har også små mus, der leveres i en æske med madras, dyne og pude. De er også blandt nogle af vores meget populære varer. Her kan du nemt samle en hel musefamilie, da musene, ligesom kaninerne, også findes i forskellige størrelser. Musene i æske er ligeledes iført sødt tøj, som kan tages af og på. Til både kaniner og mus kan du tilkøbe møbler i de smukkeste pastelfarver og i det yndigste design. På den måde kan du skabe en hel lille dukkehus verden med møbler, mus og kaniner.

MINI MØBLER TIL DUKKEHUS VERDEN

Vi er glade for at kunne tilbyde et stort sortiment af små møbler, der passer til kaninerne og musene fra Maileg. Her finder du både køkkener i metal, komfur og køleskab samt babylift, senge og dukkevogne. Vi har også mini borde og stole i fransk caféstil lavet i metal med krummelurer, såfremt det falder i din smag.

EN VERDEN AF MAILEG

Dorthe Mailil er stifteren bag firmaet. Dorthes passion for design begyndte tidligt. I løbet af hendes uddannelse har hun blandt andet studeret i Paris. En by, som med sin smukke arkitektur og romantiske stil, skabte ideen til de søde designs, som Maileg er kendt for. Maileg startede med en særpræget lerfigur, men blev ret hurtigt udviklet til søde dyr lavet i stof. Firmaet har eksisteret siden 1999, og har siden opstarten modtaget mange fine priser og anderkendelser for dets yndige design.

Maileg er et yderst charmerende univers, som er skabt til at inspirere både børn og forældre igennem leg og historier. Legetøjet præsenterer en tidløs og uendelig verden, og det kan bruges igen og igen igennem mange generationer. Små detaljer og godt håndværk er essensen af det charmerende univers, ligesom deres designs er meget karakteristiske. Med Maileg kan dit barn lege fantasifuldt.

All search results
    0
    Indkøbskurv
    Kurven er tomTilbage til butik