Pols Potten

VISER 1-52 AF 1 RESULTATER

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

POLS POTTEN HOS OVELLIE

Vi er så glade for at kunne præsentere brandet Pols Potten her hos os. Dette firma blev grundlagt i Amsterdam i Holland i 1986, og firmaet er kendt for sin unikke og personlige fortolkning af hollandsk design. De skaber autentiske designede produkter, der er lavet i en meget høj kvalitet.

TIMEGLAS MED SWIRL TIL DIN SKØNNE BOLIG

Til dig, der godt kan lide at indrette din bolig med en personlig og anderledes stil, kan vil tilbyde dig nogle fine swirl timeglas fra Pols Potten. Timeglassene er lavet af klart glas med farvet sand i et elegant og spændende design. Et timeglas med sand, der tager 90 minutter at rende igennem.

Her får du et timeglas som både er skulpturelt og elegant. Du kan bruge det mange forskellige steder i boligen, og det kan sættes sammen med både figurer og vaser samt andre fine pyntegenstande.

DE SKØNNESTE LYSESTAGER FRA POLS POTTEN, DU KAN TÆNKE DIG

Med drip lysestagerne fra Pols Potten, kan du virkelig tilføre din bolig personlighed og specialitet. Lysestagerne er lavet af guldfarvet og sølvfarvet aluminium i et elegant og spændende design. Det skal lige bemærkes, at lysestagerne er hånddryppede, og at de derfor kan variere i formen.

Her får du nogle skulpturelle lysestager, som du kan sætte nogle elegante stearinlys i, men som også er meget charmerende uden lys. Placer lysestagen på en skænk eller et bord, og sæt nogle andre lysestager og figurer ved siden af. Det skaber personlighed i hele rummet, synes vi.