POSCA HOS OVELLIE

Allerede i begyndelse af 1980’erne havde Posca tusser stor succes i kunstneriske kredse. Graffiti malere begyndte at bruge tusserne til deres murmalerier. Tusserne er praktiske og effektive, og de er nemme at have med i lommerne. Senere bredte anvendelsen af tusserne sig til kunstnere, der arbejder på lærreder i atelier. I dag bruges Posca tusser af alle mennesker, og tusserne anvendes på alle former for underlag, når der skal males og tegnes kreativt.

POSCA TUSSER I FORSKELLIGE FARVER

Vi er glade for at kunne præsentere Posca tusserne for jer her. Vi har dem i forskellige farver, så du vælger selv, hvilke farver du godt kan lide. Vi kan bl.a. tilbyde dig tusser i forskellige standard farver. Farverne er dækkende, og de kan bruges ovenpå hinanden, når det første lag er tørt. Leg med tusserne på forskellige typer af overflader. Måske har du fundet noget træ eller nogle fine sten på stranden, som du vil dekorere. Eller hvad med at male på æg, tekstiler, glas og keramik?

Såfremt du gerne vil lave nogle billeder til væggen, er tusserne og rigtig gode at bruge på både papir, karton og lærreder. Det kan også være, at du måske kan finde noget brugt metal eller noget brugt plastik og dekorere det med nogle kreative tegninger.

Måske har du også lagt mærke til de fine glimmer tusser, de metalliske tusser eller tusserne i pastel farver. Der er mange fine at vælge imellem, synes vi.

SPRAY TIL DINE KUNSTVÆRKER

Når tegningerne på de forskellige materialer er blevet tørre, kan det være en god ide at spraye det med en Edding spray fra Posca. Denne vandbaserede lak beskytter dine fine tegninger og kreationer, så de bevares og ser fine ud i lang tid. Lakken bevirker nemlig at farven bliver siddende på det, du har malet. Denne spray giver en blank effekt, når den er blevet sprayet på.

Vælg de tusser som du gerne vil male med. God fornøjelse med tegningerne og malerierne.

Posca

VISER 1-52 AF 15 RESULTATER
All search results
    0
    Indkøbskurv
    Kurven er tomTilbage til butik