GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Cykelhjelme

Her finder du vores udvalg af cykelhjelme fra EGG samt skønne skins og seje add ons.
__

CYKELHJELM FRA EGG
Egg helmets er utrolig populære og er en af de bedste hjelme på markedet, når det kommer til barnets sikkerhed. En cykelhjelm fra Egg kan designes lige efter barnets ønske ved at tilkøbe skins og add ons, som giver et kækt og sjovt udtryk til hjelmen. EGG cykelhjelmen er godkendt til mange forskellige ting. Heraf kan blandt andet nævnes cykling, sk og rulleskøjter. Du får med EGG helmet altså en multihjelm, som dit barn kan have glæde af i mange år frem.

EGG STØRRELSE SMALL OG MEDIUM
Egg hjelmen findes i to forskellige størrelser. En small og en medium. De to forskellige størrelser på Egg hjelmen har forskellige mål, så du kan få den rigtige størrelse til dit barn. Størrelsen på hjelmen afhænger af barnets hovedomkredt.
Måler dit barns hoved mellem 48-52 cm i hovedomkreds, skal du vælge en størrelse small. Hvis dit barns hoved måler 52-56 cm i hovedomkreds, skal du vælge en størrelse medium.

CYKELHJELM MED PUDESYSTEM

Hvis dit barn har et smalt eller et lille hoved, og det kniber med, at barnets hoved kan fylde hjelmen ud, er der hjælp at hente. Den nye version 2 Egg helmet er nemlig med et fleksibelt pudesystem. Det betyder, at du ved at indsætte puderne i hjelmen, kan få en optimal pasform.

SØRG FOR AT HJELMEN SIDDER KORREKT
Det er meget vigtigt, at du sørger for, at Egg hjelmen er korrekt indstillet og sidder ordentligt på barnets hoved, før du tager den i brug. Hvis du er i tvivl, så rådfør dig hos en cykelhandler eller tag kontakt til os, så hjælper vi dig gerne. Barnets sikkerhed er vigtig, så spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Vi er her for at hjælpe.