GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Dækkeservietter

Herunder finder du dækkeservietter, som kan ligges som et beskyttende underlag under barnets tallerken.
__

DÆKKESERVIETTER TIL BØRN
Hos Ovellie ved vi hvor meget det kan svine, når børn skal have mad. Det kan ind i mellem være et større projekt, især når barnet når den alder, hvor det kan selv og vil selv. Af samme årsag kan bordet ind i mellem godt ligne lidt af en slavmark. Vi har derfor et stort og bredt udvalg af dækkeservietter til børn. En dækkeserviet kan tage det værste snavs, som barnet forårsager, når det spiser. De dækkeservietter du finder hos Ovellie er skridsikre og kan vaskes op i opvaskemaskinen.

SKYDÆKKERSERVIETTER FRA KG DESIGN
Siden Ovellies spæde start, har sky dækkerservietterne fra KG Design været en del af vores sortiment. Sky dækkeservietterne er stadig den dag i dag iblandt vores mest solgte varer. En dækkeserviet fra KG Design er fremstillet i BPA fri silikone og er skridsikker. Det betyder at dækkeservietten ikke rutsjer rundt på bordet. Den bliver liggende - mere eller mindre uanset hvilken overflade, den ligger på. Det er yderst praktisk! Dækkeservietten fra KG Design er desuden let at tørre over med en fugtig klud. Såfremt barnet har grisset ekstra meget, kan du tilmed smide dækkeservietten i opvaskemaskinen.

DÆKKESERVIETTER FRA LILLE VILDE
Dækkerservietterne fra Lille Vilde er også meget populære. Ligesom dækkeservietterne fra KG Design er de fremstillet i skridsikker silikone og er BPA fri. Lille Vilde har lavet dækkeservietter med et hval-motiv og et svane-motiv. Begge motiver findes i fire forskellige farvenuancer. Det giver dig mulighed for at vælge den farve, som passer bedst ind hos dig, eller som du tror dit barn vil sætte størst pris på. Dækkeservietterne fra Lille Vilde tåler også opvaskemaskine.