GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

DUKKEHUSE & TILBEHØR

Et dukkehus er enhver piges drøm. Du kan selv indrette eller du kan købe et færdigindrettet dukkehus.
__

DUKKEHUSE SÆRLIGT TIL PIGER

Med et dukkehus kan pigerne lege far, mor og børn og indrette dukkehuset helt efter lyst, humør og stil. Et dukkehus giver derfor en rigtig god anledning til at udforske fantasien og skabe dukkernes helt unikke og særlige hjem. Dukkehuset er et stykke legetøj de fleste piger drømmer om at have. Et dukkehus indbyder også til mange forskellige typer leg og det er også muligt at inddrage flere personer i legen.

Hos Ovellie kan du finde det flotte Le Toy Van dukkehus, som er lavet i træ og som er i flotte farver. Dukkehuset fra Le Toy Van er møbleret. Vores Le Toy Van dukkehus er uden dukker, som derfor skal købes ved siden af. Når barnet leger med dukkehuset, kan hun indrette det lige efter lyst og om og om igen. Legen er derfor både sjov, men udfordrer også barnets kreativitet og indretning og indbyder på denne måde til flere forskellige typer leg.

MAILEG MØBLER, MUS OG KANINER

Et af de mærker vi har en særlig kærlighed til hos Ovellie er Maileg. Maileg universset er yndigt, fint og meget svært ikke at forelske sig i. Du finder et bredt udvalg af møbler, som kan bruges til både kaniner og mus fra Maileg. Møblerne er med smukke detaljer, som gør dem fine at have stående fremme på barnets værelse. Legetøj bliver ét med indretningen med Maileg, fordi deres legetøj er så fint og detaljerigt. Stilen på Maileg møbler er romantisk og hyggelig.

De yndige møbler og fine småting kan også sagtens bruges som møblement i et dukkehus eller i en reol, hvis barnet ikke har et dukkehus. Hele Maileg universset er nemlig ikke bare sjovt for pigerne at lege med, det er også super dekorativt. Man kan ikke andet end at elske de søde små mus og kaniner og hele det eventyrlige Maileg univers. Du finder et bredt og varieret udvalg af Maileg her på siden, hvor du kan shoppe døgnet rundt.