GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

DUKKER & DUKKETILBEHØR

Du finder vores udvalg af dukkevogne, dukkesengetøj, dukker og dukkelifte nedenfor. God fornøjelse!
__

DUKKER OG DUKKETILBEHØR

Vi har dukker og dukketilbehør, som passer til børn i alderen 0-5 år. Til dukkerne finder du alverdens fint tilbehør, som barnet kan inddrage i legen. Vores absolutte bestseller indenfor tilbehør til dukker er den yndige hvide Ooh Noo dukkevogn. Dukkevognen fra Ooh Noo er i et minimalistisk design, som kan bruges igennem generationer og som også er et flot stykke interiør på pigeværelset.

Udover dukkevognen har vi også smukke tremmesenge fra Sebra i både hvid og rosa, hvor du kan tilkøbe madrasser og smukt sengetøj til, så dukkerne kommer til at sove blødt og rart. Du kan fx få sengetøj fra CamCam, som er i et lækkert design.

Du finder også dukkelifte til dukkerne i denne kategori. Vi forhandler både dukkelifte fra Moulin Roty og CamCam, som barnets dukke kan puttes i. Igennem dukketilbehøret og dukkerne kan barnet leve sig ind i mor-rollen eller "abe efter" det mor gør ved lillebror eller lillesøster. De fleste børn elsker rolleleg som disse, fordi det falder dem helt naturligt at lege far, mor og barn. Med dukketilbehør kan du skabe et så livagtigt miljø som muligt - pigerne vil elske det.

KØB ASI DUKKER

Asi dukker er ikke alene i særdeles god kvalitet. En Asi dukke er også utrolig detaljerig. Leonora dukken fra Asi er vores absolutte bestseller. Asi Leonora er med et meget yndigt ansigt. Dukkens øjne er klare, dukken har øjenvipper og en fin lille mund. De smukke Asi dukker leveres altid i en eksklusiv æske, og er iklædt det fineste tøj, som er fuld af detaljer.

Asi dukkerne findes både med hård og blød krop. Nogle af Asi dukkerne kan også bruge sut og sutteflaske. Asi dukken findes ligeledes i både dukkestørrelse, men også i rigtig babystørrelse. Det betyder at dit barn kan iklæde sin Asi dukke normalt babytøj. Du finder et bredt og varieret udvalg af de smukke Asi dukker her på siden.