GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Dukkevogne & klapvogne

Her på siden finder du dukkevogne til dukker.
__

EN DUKKEVOGN ER ET SIKKERT HIT

Med en dukkevogn kan du gøre barnets sjov endnu mere virkeligt. Hos Ovellie har vi et blandet udvalg af dukkevogne til børn i forskellige prisklasser. Du kan derfor finde dukkevognen fra Silver Cross i forskellige farver. Vi har også skønne retro inspirerede dukkevogne i flet fra Magni. Mest populær er den hvide dukkevogn fra Ooh Noo, som vi har svært ved at holde hjemme på lager, da efterspørgslen efter den yndige Ooh Noo dukkevogn er meget stor.

En dukkevogn er populær, fordi den ikke alene bruges til leg, den bruges også i større og større grad som gåvogn med en tung bog i, når barnet begynder at stave rundt, men stadig har behov for noget at støtte sig op ad. Når barnet bliver større bliver dukkevognen effektivt brugt til at putte bamser og dukker i. Med en dukkevogn kan barnet rigtig leve sig ind i legen - især rolleleg er ofte en stor del af dét at lege med dukkevogn.

For at gøre dukkevognen endnu mere hyggelig, kan du tilkøbe tilbehør til dukkevognen. Der medfølger dukkesengetøj til nogle af dukkevognene, men til de der ikke gør, har du mulighed for at vælge det dukkesengetøj, som du synes passer bedst til den dukkevogn, du har kastet din kærlighed efter. Med det rigtige udstyr til dukkevognen, kan dit barn lege i timevis. Derfor finder du både dukkesengetøj, dukkelifte og dukker, som kan ligge i dukkevognen her hos Ovellie.