GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Dyr & figurer

Vi har samlet et udvalg af forskellige dyr og figurer til jer i denne kategori.
__

SKØNNE DYR OG FIGURER I TRÆ
Børn elsker små væsner, dyr osv., som de kan inddrage i deres fantasifulde leg. Med de små dyr kan barnet lege forskellige rollelege. Barnet kan fx starte sin helt egen zoologiske have. Du finder nemlig seje savanne dyr. Barnet kan også lege landmand, da vi har flere forskellige bondegårdsdyr i træ.

DYR SOM DEKORATION PÅ BØRNEVÆRELSET
Hvis dit barn ikke er så interesseret i at lege med de søde dyr i træ, så kan du med fordel bruge dem som udsmykning på værelset. Især træ dyrene fra Holztiger er super dekorative at have stående fremme. Du kan fx stille dyrene i en sættekasse eller på en hylde. Når barnet begynder at vise interesse for dyrene, kan du lære barnet dyrenes lyde at kende eller deres navne - mulighederne er mange.

Dyr er altid en god ide til børn, da mange børn synes det er sjovt at sige dyrenes lyde. Måske kan barnet også genkende dyrene fra zoologisk have eller fra bondegården. Dette indbyder til både leg pg læring på samme tid. De små dyr og figurer er til overkommelige priser, hvorved de er gode som gaver til pakkekalenderen, adventsgaven eller bare-fordi gaver.

DYR FRA SCHLEICH
Hos Ovellie finder du et stort og bredt udvalg af de populære og eftertragtede dyr fra Schleich. Dyrene fra Schleich er meget virkelighedtro, flotte og fuld af detaljer. Dyr fra Schleich er håndmalet og er uden phthalater. Schleich dyr er ikke bare sjove for barnet at lege med, de er også dekorative, når de ikke leges med.

Du finder klassiske bondegårdsdyr fra Schleich, som en ko, en hest og en gris. Du finder også dinosaurusser, som kan prikke til barnets fantasi. Vores safari dyr eller zoologisk have dyr om man vil, er også et stort hit iblandt børnene. Køb Schleich dyr til gode priser hos Ovellie.dk