GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Gåbiler

Du finder flotte gåbiler i retroinspireret look og fine farver nedenfor.
__

GÅBILER TIL BØRN
En gåbil er en god ting til børn. Ved at bruge gåbilen kan barnet finpudse sin motorik og så er gåbilen også rigtig sjov for barnet at drøne rundt på enten inde eller udenfor. Hos Ovellie har vi super seje retro gåbiler. Du finder gåbiler i metal og du finder også gåbiler i flotte farver. Gåbiler til børn er ikke kun sjove for barnet at suse rundt på. De flotte metal gåbiler er også en fryd for øjet at se på og pynter derfor rigtig flot på børneværelset, når barnet ikke køre rundt på sin gåbil.

Vi forhandler seje retro gåbiler fra Vilac samt gåbiler fra Magni i sølvgrå, hvid og sort. Gåbilen er en oplagt gave til barnet der fylder 1 år eller som en dåbsgave.

GÅBIL TIL BARNETS MOTORIK
Når et barn kører rundt på sin gåbil, får det igennem legen finpudset sine motoriske egenskaber. Barnet får nemlig gåbilen til at køre ved hjælp af benkraft. Det ser legende let ud, når det først kører derud af, men faktisk kræver det lidt øvelse for barnet at få bilen til at trille frem ad. Det kræver nemlig at barnet skubber sig frem med benene og løfter dem op under sig, for ikke at bremse bilen. Denne bevægelse kræver øvelse og det er en rigtig god måde for barnet at øve sine koordinationsevner og få hoved og krop til at samarbejde på.

Du finder udvalget af gåbiler hos Ovellie.dk ovenfor.