GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Gaver 0-100 DKK

Herunder finder du ting og sager, som vil være super fine i julesokken.
Vi har fundet en masse varer til maks 100 DKK, som kan bruges i pakkekalenderen.
__

PAKKEKALENDER GAVER MAKS 100 KR

For at gør det så let og overskueligt som muligt for dig/jer, har vi delt kategorien kalendergaver op i tre underkategorier, som er inddelt efter pris. Dette giver dig et overskueligt overblik over de varer vi har at tilbyde til pakkekalenderen. Vi har været igennem hele vores varelager og fundet de mest gængse varer til kalendergaven eller adventsgaven.

Du finder kalendergaver i denne kategori, som kan bruges til både piger og drenge. Der er små søde mus fra Maileg, seje små metal biler, super sødt service fra Sebra og meget mere. Vores udvalg er en blanding af legetøj, interiør og accessories i prislejet 0-100 kr.

Når der skal findes gaver til pakkekalenderen kan det være svært at være fuld af ideer til 24 små pakker. Derfor har vi fundet en masse forskellige kalendergaver, som er egnet særligt til de 1-5 årige børn.

Gå på opdagelse ovenfor og kom i julestemning. Du kan også kigge forbi en af vores andre kategorier, hvor der er gaver p til 300 kr., hvis du fx giver dine børn adventsgaver istedet for kalendergaver hver dag.