GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Gaver 0-100 DKK

Herunder finder du ting og sager, som vil være super fine i julesokken.
Vi har fundet en masse varer til max 100,-. som kan bruges i pakkekalenderen.
__

PAKKEKALENDER GAVER MAX 100 KR

For at gør det så let og overskueligt som muligt for dig/jer, har vi delt kategorien kalendergaver op i tre underkategorier, som er inddelt efter pris. På den måde bliver det let som en leg, at finde en gave som passer til den pris du har at gøre med. Dette giver dig ligeledes et overskueligt overblik over de varer vi har at tilbyde til pakkekalenderen. Vi har været igennem hele vores varelager og fundet de mest gængse varer til kalendergaven eller adventsgaven.

Når der skal findes gaver til pakkekalenderen, kan det være svært at være fuld af ideer til 24 små pakker. Derfor har vi fundet en masse forskellige kalendergaver, som er egnet særligt til de 1-5årige børn.

Du finder kalendergaver i denne kategori, som kan bruges til både piger og drenge, store som små. Der er fx små søde mus fra Maileg, seje små metal biler, forskelligt legemad og meget mere. Vores udvalg er en blanding af legetøj, interiør og accessories i prislejet 0-100 kr.

Gå på opdagelse ovenfor og kom i julestemning. Du kan også kigge forbi en af vores andre kategorier, hvor der er gaver op til 300 kr., hvis du fx giver dine børn adventsgaver i stedet for kalendergaver hver dag.