GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Gynger & gymnastikringe

Her finder du fine gynger
og gymnastikringe.

STYRK DIT BARNS MOTORIK PÅ EN SJOV MÅDE
Her hos Ovellie finder du et flot udvalg af forskellige gynger som er med til at træne dit barns motorik og sanser igennem leg. Det er vigtigt for alle børn at få øvet motorikken for at gøre både indlæring og bevægelse lettere, og dette er en super god måde at gøre det på. Med en af vores fine gynger fra Madam Stoltz eller Lillagunga, er der mange timers leg og motorisk læring i spil til både mindre og større børn.

MADAM STOLTZ
Madam Stoltz har lavet en flot serie med gynger, hvor både store og små børn kan være med. De er holdt i henholdsvis sort og natur, hvorfor de passer ind i ethvert hjem med plads til sjov og leg. Vælg bl.a. mellem den fine pose- og tipigynge som både er til store og små børn og få mange timers sjov sammen med dit barn både indendørs og udendørs.

LILLAGUNGA
Her får man virkelig en sjov og anderledes aktivitet med de fine gymnastikringe fra finske Lillagunga som er med til at styrke barnets motorik og fremmer dets balance og krops-koordination. Udover de flotte ringe, har Lillagunga også lavet fine gynger. Både ringe og gynger er holdt i natur, men forskellig farvet reb som man kan vælge imellem, hvorfor de passer ind i de fleste hjem. En enkelt gynge findes dog i helt hvid.

Lad din barn udfolde sig kreativt og motorisk med en af de fine aktiviteter.