GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Juniorsengetøj

Herunder kan du shoppe fint junior sengetøj.
Se udvalget nedenfor.
__

BREDT UDVALG AF JUNIOR SENGETØJ
Du finder et bredt og solidt udvalg af junior sengetøj her på siden. Vores junior sengetøj er nøje udvalgt, så det passer ind i vores sortiment af tilbehør til børneværelset. Vi forhandler junior sengetøj fra mærker som Cam Cam, Soft Gallery og Sebra. Hos Ovellie bestræber vi os på at fremvise et sortiment af juniorsengetøj, som du vil finde interessant. Der er mange udbydere på markedet af sengetøj til børn, så har du set noget vi ikke har, så hold dig aldrig tilbage med at kontakte os - enten på mail eller på de sociale medier. Vi er let tilængelige og tager altid imod konstruktiv kritik og gode ideer til udvidelse af vores sortiment.

Økologisk sengetøj er et sikkert valg, hvis du gerne vil sikre dig en rigtig god kvalitet. Vi forhandler økologisk junior sengetøj fra bla. Cam Cam. Junior sengetøj måler 40x45 cm i pudebetræk og 100x140 cm i dynebetræk. Vi forsøger altid at have et udvalg af sengetøj til børn, som er tiltalende for både børn og forældre.

Hos Ovellie får du altid dag-til-dag levering, når du bestiller inden kl 12 på hverdage. Hvis du ønsker det, pakker vi også hellere end gerne ind ganske gratis for dig. Du kan tilmed få leveret direkte til modtageren.