GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Klodser

Find den helt rigtige slags klodser til dig og dit barn nedenfor.
__

KLODSER TIL BØRN
Klodser er noget af det mest underholdende legetøj, du kan få til dit barn. Klodser kan bruges på alle mulige måder og inddrages til mange forskellige typer leg ? både alene og sammen med andre. Børn kan have glæde af klodser allerede fra de er helt små. Der er faktisk ingen aldersgrænse for at bygge og lege med diverse klodser ? de kan få legebarnet frem i selv den ældre generation.

Klodser styrker den sansemotoriske udvikling, og i vuggestuealderen indgår klodserne i en leg, hvor dit barn giver klodsen til dig, og du siger tak. Stabler du klodserne vil dit barn synes, at det er evig sjovt at skubbe til dem så de braser sammen. I børnehavealderen vil dit barn kunne bygge endnu mere, og her stimulerer klodserne for alvor fantasien og kreativiteten.

Vi har hos Ovellie byggeklodser, som kan bruges til konstruktionsleg. Vi har klodser med bogstaver, tal, dyr og farver, så du kan inddrage klodserne når barnet skal lære ord, tal, farver, dyrelyde osv. Træklodser går du aldrig galt i byen med!

Eksempelvis er klodserne fra Wooden Story fine til både pynt og leg. Vi har også de meget populære klodser fra Ooh Noo, som findes med både hvide og sorte bogstaver, og som må siges at være vores bedst solgte klodser.