GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Knager

Find unikke og sjove knager til børneværelset nedenfor.
__

FIND SEJE KNAGER TIL BØRNEVÆRELSET HOS OVELLIE

Seje, sjove og anderledes knager til børneværelset finder du her hos os. En knage i sig selv er super dekorativ - især hvis den er med et sjovt udtryk eller motiv. Du kan med fordel dekorerer en knage for at skabe endnu mere liv. Det kan fx være, at du vil hænge dit barns fine skjorte eller kjole frem som dekoration, når den ikke bruges. Du kan også bruge vores knager til at hænge opbevaringskurve op på. Herved skaber du hurtigt og let overblik over dit barns legetøj.

KØB KNAGER FRA MASELIVING

Knagerne fra Maseliving er en klart bestseller hos Ovellie. Knagerne er fremstillet i træ - nogle er malede, andre er ikke. Du finder fx knager med kanin motiv, søde spøgelser, sky-knager eller seje knager med flagermus. En knage fra Maseliving er altid håndlavet, hvorfor hver enkel knage er unik. Maseliving knagerne er lette at montere på væggen og er super dekorative.

Med en knage kan du hurtigt forandre et kedeligt hjørne til noget spændende og dekorativt. Du kan anvende de fine knager på barnets værelse eller i entreen til barnets overtøj - mulighederne er mange. Køb børneknager hos Ovellie.