GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Knager

Find unikke og sjove knager til børneværelset nedenfor.
__

FIND SEJE KNAGER TIL BØRNEVÆRELSET HOS OVELLIE
Seje, sjove og anderledes knager til børneværelset finder du her hos os. En knage i sig selv er super dekorativ - især hvis den er med et sjovt udtryk eller motiv. Du kan med fordel dekorere en knage for at skabe endnu mere liv. Du kan fx bruge vores knager til at hænge opbevaringskurve op på. Herved skaber du hurtigt og let overblik over dit barns legetøj. For at skabe et andet udtryk og stemning, kan du med fordel også hænge dit barns fine skjorte eller kjole frem som dekoration, når den ikke bruges. Hertil kan du tilkøbe nogle af de fine børnebøjler fra Bonet et Bonet som er særdeles dekorative, da de er fremstillet i flot bambus. I kategorien finder du tre forskellige bøjler som alle findes i en 3-pak.

KØB KNAGER FRA MASELIVING
Knagerne fra Maseliving er en klart bestseller hos Ovellie. Knagerne er fremstillet i træ - nogle er malede, andre er ikke. Du finder fx knager med kanin motiv, søde spøgelser, sky-knager eller seje knager med flagermus. En knage fra Maseliving er altid håndlavet, hvorfor hver enkel knage er unik. Maseliving knagerne er lette at montere på væggen og er super dekorative.
Med en knage kan du hurtigt forandre et kedeligt hjørne til noget spændende og dekorativt. Køb flere forskellige knager og hæng dem forskudt på en væg for at skabe mere liv på en kedelig væg. Du kan anvende de fine knager på barnets værelse eller i entreen til barnets overtøj - mulighederne er mange. Køb børneknager hos Ovellie.