GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Kravlegårde

Med en af vores kravlegårde, er du sikker på at dit barn bliver hvor han/hun er.
__

FLOTTE KRAVLGEGÅRDE I NEUTRALE FARVER

En kravlegård kan være meget praktisk at have stående i et af de rum, du oftest er i som fx køkkenet. De kravlegårde du finder her hos Ovellie er fremstillet i massiv bøgetræ og er derfor meget robuste. Der medfølger hjul til de kravlegårde, du kan købe hos os. En kravlegård med hjul kan være fordelagtig, hvis du ind i mellem har behov for at flytte kravlegården fra A til B. Fælles for alle kravlenegårdene her hos Ovellie er, at de er med justerbar bund. Imens barnet er helt lille kan det være rart, at have bunden helt oppe, så du lettere kan nå barnet og ikke skal bukke dig så langt. Efterhånden som barnet vokser og bliver mere motorisk stærk, bliver det en nødvendighed at sænke bunden på kravlegården for barnets egen sikkerheds skyld.

Kravlegården kan være en stor hjælp, når du laver mad eller din opmærksomhed er nødsaget til at været andetsteds. Med en blød madras og en masse lækkert aktivitetslegetøj, kan barnet underholdes og kravlegården blive et hyggeligt og sjovt sted for barnet at være.

HVORNÅR BRUGER MAN KRAVLEGÅRD?

Kravlegården kan bruges allerede fra barnet er helt spæd. Mange bruger kravlegården med en babynest i, som alternativ til en vugge. Når barnet bliver et par måneder, vil det automatisk blive noget mere opmærksom og nysgerrig, hvorfor det kan være rart for barnet at kunne kigge ud i mellem tremmerne og følge med i, hvad der sker. Ligesom det også bliver et attraktivt sted at lege, når mor eller far har brug for at have hænderne fri.

Kravlegården kan også godt være en god løsning, hvis der er husdyr eller små søskende i huset. Kravlegården holder således både husdyr og små søskende væk, når barnet har brug for et hvil. Hos Ovellie har vi forskellige farvede kravlegårde, som selvfølgelig sendes fragtfrit.