GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Kreativ leg

Udforsk din kreativitet med vores forskellige kreative legetøj, som er særlig egnet til de 1-6 årige børn.
__

KREATIV LEG

At lege kreativt kan være mange ting. Kreativ leg er med til at skubbe til barnets kreative evner, og sætte gang i barnets fantasi. Kreativt legetøj giver rig mulighed for at udfordre barnet. Der er nemlig ingen facitliste på, hvad der er rigtigt eller forkert.

Vores kreative legetøj er især til de 1-5 årige børn. Der er med vores fingermaling eller modellervoks mulighed for at barnet kan fordybe sig i legen, og bruge timevis på at skabe ting med sine hænder og sit hoved. Hos Ovellie har vi prøvet at finde kreativt legetøj, som er fremstillet af gode materialer samtidig med at legetøjet er udfordrende for barnet, så det ikke bliver kedeligt. Du finder derfor et stort udvalg af kreativ leg samt udstyr til børn, der elsker at tegne, male og bruge deres kreativ evner.

SES CREATIVE

SES Creative omfatter et bredt udvalg af modellervoks, fingermaling, dekorationssten og meget mere. SES Creative's produkter går igennem en stor kontrol af kvaliteten før det færdige produkt kommer på markedet. Dette gør SES for at sikre forældre og barn den bedste oplevelse. Med vores udvalg af SES Creative her hos Ovellie, kan du finde mange timers kreativ underholdning til dit barn. Dit barn vil med sikkerhed også elske, hvis du selv detalger i den kreative leg.