GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Legemad

Uden mad og drikke, duer helten ikke.
Gå på indkøb i vores helt eget indkøbscenter af lækkert legemad i træ. Velbekomme.
__

LEGEMAD I TRÆ

Vi har forskelligt legemad i træ til børn, da vi her hos Ovellie holder særlig meget af legetøj i træ. Mange børn elsker at lege købmand eller serverer mad for mor og far. Legemad i træ hører til blandt vores bestsellers indenfor legetøj til børn, uanset om det er store eller små børn. Du finder blandt andet små pizza'er, flødeboller, juice, chokoladekiks, mælk og meget andet.

Vi har legemad i træ fra Le Toy Van, MaMaMeMo, Imagetoys og Magni. Du finder med andre ord et bredt udvalg af legemad i træ i en masse skønne farver. Med legemad kan barnet lege rolleleg. Det kan fx være, at barnet synes det er sjovt at lege restaurent eller kok og inviterer mor og far på middag. Her er legemaden oplagt, fordi det kan indgå i så mange forskellige typer leg. De fleste børn synes det er hyggeligt at kunne efterabe det mor og far gør, og da barnet ofte ser sine forældre lave mad, finder barnet hurtigt ud af, hvad det vil sige at lave mad. Derfor vil barnet ofte gerne kunne lave mad lige som forældrene, hvorved legemaden er en super god ide.

LEGEMAD HOS OVELLIE

Vores legemad hører til iblandt vores bestsellere. Mange giver legemad i fødselsdagsgave. Men legemaden er også ideel til små kalendergaver henover juletiden. Du finder fx gulerødder, rosinpakker, nutella og mange andre småtterier, som er lige til at putte i barnets julesok. Vores legemad er i forskellige prisklasser, men fælles for alt vores legemad er at det er i træ.