GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

MÆRKER

Herunder finder du de mærker vi forhandler, og kommer til at forhandle hos Ovellie.
__

MÆRKER HOS OVELLIE
Når du klikker på mærkerne, kan du se hvilke produkter, vi har indenfor det valgte mærke samt læse omkring mærket. Hvis den vare du søgte efter ikke er der, så kan vi med stor sandsynlighed skaffe den hjem til dig.

Du finder hos Ovellie mærker fra både store og små indenlanske og udenlanske mærker. Vi forhandler blandt andet et stort udvalg af interiør og legetøj fra Bloomingville Mini, Sebra og Done by Deer. Vores primære fokus områder er interiør og legetøj, som Ovellies vare sortiment hovedsageligt består af.

FANDT DU IKKE HVAD DU SØGTE?
Hvis der er nogle mærker eller produkter, som du mangler her på siden, skal du ikke være bleg for at sende os en mail, da det kan give os ny inspiration og mulighed for at efterkomme dit ønske.

Vi søger konstant efter nye gode mærker til shoppen, både fra ind- og udland fra kendte og mindre kendte leverandører. Det er super vigtigt for os at finde varer, som skiller sig ud og som vi brænder for og kan stå inde for. Derfor er vores mærker altid nøje udvalgt, for at skabe det helt rigtige univers og udvalg her hos Ovellie, som vi håber du vil finde interessant.