GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

NYHEDER

Hold øje.
Vi får hele tiden
nye varer hjem.
__

NYHEDER HOS OVELLIE
En nyhed hos os er altid udvalgt meget nøje og med stor fokus på kvalitet, funktion og design, så du altid vil blive inspireret. Det betyder rigtig meget for os, at vi har varer til lige netop dit behov, og vi forsøger derfor altid at være med fremme med de nyeste varer fra nuværende og nye mærker.

INTERIØR OG LEGETØJ
Du vil finde nyheder indenfor legetøj - hovedsagelig i træ, småmøbler til børneværelset, interiør og pyntegenstande, som vil skabe en hyggelig og personlig stemning på barnets værelse. Vi bestræber os på at have et bredt og varieret sortiment og vi forhandler derfor varer og produkter fra hele verden.

Det betyder meget for os, at I synes om vores udvalg. Vi er derfor altid meget modtagelige og åbne over for nye ideer. Derfor skal I aldrig være kede af at skrive til os via mail eller på de sociale medier, hvis I har forslag til mærker eller produkter, som I synes vil kunne passe ind eller som i efterspørger. Vi vil rigtig gerne have glade kunder, som synes Ovellie.dk er et spændende og dejlig sted at handle. Hvor udvalget er varieret og unikt, og hvor du har lyst til at komme igen. Så hvis du ikke finder det mærke eller den vare, du lige søgte, så fortæl os det - vi vil gerne forbede os og kunne tilbyde lige netop dét, du efterspørger.