GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Om Ovellie.dk

HISTORIEN OM OVELLIE
Ovellie var på mange måder lidt en tilfældighed. Jeg fik muligheden for at overtage en eksisterende shop, hvilket jeg fik 24 timer til at finde ud af, om jeg ville. Jeg takkede ja og begyndte herefter at planlægge strategien for webshoppen, hvilket omfattede udvidelse af kategorier, nyt shop navn og nyt design.
1. juni 2015 var Ovellie klar til at møde offentligheden og vi blev taget med storm. 10 minutter efter vi åbnede, kunne vores servere ikke klare det meget massive antal besøgende, så vores servere gik ganske enkelt ned og det tog min webudvikler og hans team en hel dags arbejde at få Ovellie op på højkant igen. Det var en modtagelse og en interesse for Ovellie, som ingen af os havde regnet med eller forudset.

Navnet Ovellie kommer sig ikke af noget bestemt – det har ingen betydning og ingen relation. Jeg ønskede at skabe et navn, som har betydning i sig selv og som jeg selv og kunden forbinder med webshoppen og intet andet.  

OVELLIE’S VARESOTRIMENT
Jeg bruger ekstremt meget energi og tid på at finde produkter og mærker, som jeg synes rammer Ovellie’s univers. For mig handler det om at finde nogle brands, som måske ikke er så kendte endnu og samtid også finde det modsatte – så der er lidt for enhver smag og så kunden ved, at de også kan finde de lidt mere unikke ting her hos os. Jeg er konstant på udkig efter nye leverandører og jeg er derfor også altid åben for nye ideer. Det betyder også, at jeg lytter meget på mine kunders ønsker, når de henvender sig og jeg har som regel altid deres ideer med i mine overvejelser, når jeg skal vælge nye varer til Ovellie. Så hold dig aldrig tilbage – din idé kan være lige så god som min.

ANSIGTET BAG OVELLIE
Jeg hedder Simone og det er mig, du møder hos Ovellie. Det betyder rigtig meget for mig, at det er mig, der har kundekontakten med mine kunder. Privat er jeg kæreste med Mads, mor til Sigga på 3 år og gravid med barn nummer to. Det er Siggas skyld, at interessen for børneinteriør og legetøj er blevet til mit arbejde. Da jeg skulle indrette hendes værelse, synes jeg det var svært at finde et sted, hvor de bare havde det hele. Den tanke har inspireret mig til at tage Ovellie til nye højder indenfor lige netop interiør til børneværelset.

Jeg håber du vil finde Ovellie interessant og indbydende. Skulle du have nogle spørgsmål, ris/ros eller brug for vejledning, så må du aldrig holde dig tilbage fra at kontakte os på mail eller telefon. Vi er her for at hjælpe dig.

Rigtig hjertelig velkommen hos Ovellie.dk

Kærlig hilsen, 
Simone og teamet bag