OM OVELLIE

Ovellie er startet i 2015 af Simone Østergaard.
Jeg ønskede at starte et univers af kvalitetslegetøj og unikke ting til børneværelset, som du ikke finder alle steder.
Lige præcis dette blev Ovellies DNA, som du kender i dag.

born

EN STOR FAMILIE

Det blev ubevidst Ovellies startskud, da vores datter blev født. Interessen for og fascinationen til lækkert legetøj og fint interiør til børn voksede. Det var derfor nærliggende at kaste kærligheden over dette univers.
Siden 2015 hvor webshoppen gik live har vi hver dag pakket fine ordre og fået stor opbakning fra vores kunder. Det har været og er stadig en finurlig og magisk rejse at være med på. Vi gør os hver dag umage i vores arbejde, og det håber vi i kan mærke, når i handler hos os.
I dag er vi en større familie, da vi har nogle søde piger ansat til at hjælpe os. Men også fordi der siden Ovellies start er kommet tre børn mere til. Så vi i dag har fire dejlige unger, som hver dag inspirerer os. 

KUNDERNE FØRST OG FREMMEST

Vi er en virksomhed med benene solidt plantet i den jyske muld. Hvor nærvær og kundeservice er meget højt prioriteret. Vi stræber altid efter at gøre vores bedste, og ønsker at du som kunde her hos os, skal føle dig behandlet professionelt.

AT VÆLGE DE RIGTIGE TING TIL HYLDERNE

Vi har efterhånden mange hylder med mange skønne varer. Alt vælges med omhu og kærlighed. Inspiration til nye varer hentes hvor som helst, både indenfor og udenfor landets grænser. Det er vigtigt for os at følge med tidens tendenser og børnenes interesser. Du kan derfor være helt sikker på en ting, når du lægger en vare i kurven her hos os – ingenting er købt tilfældigt.
Vi har forsøgt at skabe et eventyrligt univers, som både er legende og interessant. Det håber vi du kan mærke.
Jeg håber du finder vores udvalg og site spændende og byder dig et stort velkommen indenfor.

 

De bedste hilsner,

Simone og teamet bag