Ombytning returnering

Returnering

Hos Ovellie tilbyder vi dig ekstraordinært 30 dages returret fra den dag, du modtager dine varer med posten. Vores eneste krav er, at varen er i samme stand som ved modtagelsen.Ved returnering/ombytning af en vare, vil udgiften for returneringen tilfalde dig. Såfremt du ønsker din vare ombyttet, betaler vi for at få sendt den ombyttede vare afsted til dig.

Ønsker du at returnere en vare, kan du med fordel købe en returlabel hos os til kun 49 DKK ved at klikke på dette link: https://retur.pakkelabels.dk/ovellie-retur 

Det er MEGET vigtigt at du ved returnering af varer, vedlægger en udfyldt returseddel, som du finder vedhæftet i din ordrebekræftelsesmail. Hvis en returseddel ikke er vedlagt, kan vi ikke behandle din returnering.

Returvarer sendes til:
Ovellie.dk
Hesthøjvej 16
7870 Roslev

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling. 

Ved returnering af en vare er du ansvarlig for, at en vare er pakket forsvaligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Returnering af ordre uden for Danmark

Har du bestilt varer hos os, som du ønsker at returnere, og er du ikke bosat i Danmark. Er det ikke muligt at købe en returlabel igennem os.

OMBYTNING/RETURNERING AF GAVE

Ønsker du at ombytte en gave du har modtaget, skal du lægge en ny bestilling. I kommentarfeltet noterer du “ombytning af vare”. Når vi sender din nye ordre, refunderer vi fragten for den nye bestilling. Dette gør vi kun ved ombytning til anden vare. Dvs. ved en almindelig returnering skal du selv afholde omkostningerne ved en returnering.

Ved returnering af en gave gælder samme regler som ved en almindelig returnering. De informationer kan du læse ovenfor.

RETURNERING PÅ LAGERET I ROSLEV

Du kan sagtens returnere din vare direkte på vores lager i Roslev. Husk at medbringe en udfyldt returformular. Vi behandler din returnering indenfor 1-2 hverdage, efter vi har modtaget din returvare.

UAFHENTEDE PAKKER

Pakker der ikke afhentes i pakkeshoppen, og derfor sendes retur til Ovellie, vil blive pålagt et administrationsgebyr på 69,- for returfragt og administration. Det resterende beløb vil blive tilbagebetalt til samme kort, som er brugt ved købet.