GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Returnering

Hos Ovellie tilbyder vi dig ekstraordinært 30 dages returret fra den dag, du modtager dine varer med posten. Vores eneste krav er, at varen er i samme stand som ved modtagelsen. 

Ved returnering/ombytning af en vare, vil udgiften for returneringen tilfalde dig. Såfremt du ønsker din vare ombyttet, betaler vi for at få sendt den ombyttede vare afsted til dig. 

Ønsker du at returnere en vare, kan du med fordel købe en returlabel hos os til kun 39 DKK ved at klikke på dette link: https://ovellie.dk/returlabel-p-4053.html 

Det er MEGET vigtigt at du ved returnering af varer, vedlægger en udfyldt returseddel, som du finder vedhæftet i din ordrebekræftelsesmail. Hvis en returseddel ikke er vedlagt, kan vi ikke behandle din returnering.

Returvarer sendes til:
Ovellie.dk
Hesthøjvej 16
7870 Roslev

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling. 

Ved returnering af en vare er du ansvarlig for, at en vare er pakket forsvaligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Returnering af ordre uden for Danmark

Har du bestilt varer hos os, som du ønsker at returnere, og er du ikke bosat i Danmark. Er det ikke muligt at købe en returlabel igennem os.