GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Asi

Herunder ser du vores udvalg af de meget populære og eksklusive dukker fra spanske Asi. En Asi dukke er håndlavet og udført i de fineste materialer. Hos Ovellie elsker vi især dukkerne for deres fantastiske levende ansigtsudtryk. Vi har samlet de dukker som vi synes er de absolut fineste - vi håber du synes det samme.

KØB ASI DUKKER ONLINE HOS OVELLIE

Den eksklusive dukke fra spanske Asi, er ikke bare en dukke - det er et stykke håndværk. Et håndværk som har eksisteret siden 1942. Virksomheden er stadig den dag i dag både familieejet og familiedrevet. Dukkerne er indbegrebet af kvalitet og luksus. Ikke én dukke er ens, da alle dukkerne laves i hånden. Alle dukkerne er derfor unikke. Asi dukken findes i mange forskellige udgaver og både med blød og hård krop. Alle er de lavet af højkvalitets vinyl og med klare øjne. Alle dukkerne leveres altid i yndigt tøj med fine detaljer, som sætter prikken over i'et. Asi dukkerne findes også i forskellige størrelser. Du kan få helt små dukker, men også dukker i rigtig babystørrelse. Du kan med andre ord vælge den størrelse dukke, som passer nøjagtigt til dit barn og dets behov. Alle de smukke dukker er CE samt EN71 godkendt, så du trygt kan lade dit barn lege med sin Asi dukke.

TØJ TIL ASI DUKKER

Ligesom det er muligt til alle andre slags dukker, er det selvfølgelig også muligt at tilkøbe ekstra tøj til dukkerne. Hos Ovellie har vi et begrænset udvalg af tøj til dukkerne. MEN! lad det ikke holde dig tilbage. Vi kan skaffe rigtig mange fine dukkesæt hjem til alle størrelser dukker. Du skal blot sende os en mail på info@ovellie.dk, så vi sammen kan finde frem til, hvilket tøj du ønsker og til hvilken dukke. Oftest kan vi skaffe tøjet hjem på en uge, hvis tøjet er på lager hos vores leverandør. Så hvis det er til en gave, så sørg for at være i god tid - for en sikkerhedsskyld.

ASI - EN DUKKE I EN LIGA FOR SIG

En Asi dukke er meget mere end bare en dukke. Flere af dukkerne er designet, så de har samme størrelse som en nyfødt baby og samme udtryk som en nyfødt baby. Flere af dukkerne kan desuden passe rigtigt babytøj. Det gør disse dukker særlig livagtig. Der findes mange forskellige serier af Asi dukken. Mest populær er Leonora og Leo dukken. En dukke som med sin bløde kapok krop og meget yndige ansigt er iblandt vores mest solgte dukke. Leonora og Leo dukken er med klare øjne og lange fine øjenvipper. Små detaljer som gør Leonora og Leo særligt eftertragtede. Selvom serien består af en drenge og en pigedukke, så er dukkerne kønsneutrale, hvilket er gældende for alle de Asi dukker du finder hos Ovellie. Hvis dit barn gerne vil kunne give sin nye dukke sut eller sutteflaske er Maria eller Koke dukkerne idelle valg. Maria dukken fra Asi er med hård krop mens Koke dukken er med blød krop og noget mindre. Du kan her på siden finde et bredt udvalg af alle de skønne dukker. Hvis dukken er til gave, vil vi hellere end gerne pakke din gave in - det er ganske gratis.