GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

BKR

Herunder ser du vores udvalg af de populære vandflasker fra BKR. Det særlige ved BKR flasken er, at den er fremstillet i glas i stedet for plastik. Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at vælge en glasflaske fremfor en plastikflaske, og nu kan du tilmed gøre det på en stilet og lækker måde med en BKR vandflaske.

MODERIGTIG DRIKKEDUNK FRA BKR

Drikkedunken fra BKR er ikke alene moderigtig, den er også et oplagt valg, hvis du vægter god kvalitet og sunde materialer højt. Drikkeflasken er en fryd for øjet at se på og findes i forskellige størrelser og farver. Hos Ovellie finder du et bredt udvalg af de populære drikkedunke fra BKR. Vi har BKR drikkedunke i størrelse 250 ml. og 500 ml. Vandflasken fra BKR er ideel til alverdens formål; om det er i børnehaven, på tur eller når dit barn skal til sport. Drikkedunken er fremstillet i glas og har et beskyttende lag silikone, som dækker glasset. Dette både beskytter flasken, samt gør den mere behagelig og let at holde om. Den fine drikkedunk fra BKR tåler tilmed opvaskemaskine. Da drikkebunken er fremstillet af glas, undgår du phthalater og BPA.

HISTORIEN BAG BKR

BKR har siden 2011 skabt smukke vandflasker. BKR er grundlagt af Tal Winter og Kate Cutler som skabte BKR, da de var trætte af meningsløse plastikflasker. De kreerede en vandflaske, som er smuk, praktisk og gør det til en luksus at drikke vand af en fin drikkedunk. BKR vandflasken bruges i dag af selv de mest kendte stjerner, modeller og ses især i fashion industrien.