GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Bonet et Bonet

Her på siden finder du det fine univers af Bonet et Bonet. Et brand som arbejder med rolige, afdæmpede nuancer, enkle designs og fantastiske kvaliteter. Hos Ovellie er vi meget stolte af at forhandle de eksklusive varer fra Bonet et Bonet, som vi hovedkuls har forelsket os i. Vi håber i vil elske det lige så meget som os.

FRA NATUR TIL BONET ET BONET

Bonet et Bonet er et nyt dansk brand, som viste deres første kollektion frem i 2017. Bonet et Bonet er drevet af Tine, som er designer og stifter bag det smukke brand. Bonet et Bonet omfatter en home linje samt en tøj linje af styles fremstillet af de fineste og lækreste kvaliteter, du kan finde i naturen. Vi har hos Ovellie valgt af fokusere på den smukke Home linje, som er ud over det sædvanlige. Farverne er tonede ned og holdt i rolige nuancer. Ligesom de prints der er anvendt til de smukke designs også er enkle. Helheden i brandet er unik og hele universet fra Bonet et Bonet synes vi passer smukt ind her hos Ovellie.

SENGETØJ, STOBLEER OG MEGET MERE

Bonet et Bonet har skabt en linje af smukke tekstiler til dig og dit barn. Vi må især fremhæve stofbleerne fra Bonet et Bonet, som er i den blødeste og lækreste kvalitet, du kan forestille dig. Det gør stofbleerne ideelle som nusseklud. Det fine sengetøj, de små søde uroer med måger og alt det andet, som skaber rammen om Bonet er Bonet er utrolig fint og skandinavisk i stilen. Gå på opdagelse i en verden af lækre farver og smukke styles ovenfor!