GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Cam Cam

Her på siden finder du et stort udvalg af Cam Cam. Cam Cam er dansk kvalitet i GOTS-certificerede materialer. Hos Ovellie har vi en meget stor kærlighed til det douchede og nedtonede univers, som er både yderst lækkert i kvaliteten og som farvemæssigt følger tidens tendenser. Nedenfor finder du hele det lækre økologiske udvalg. Hvis der er produkter du mangler, så hold dig aldrig tilbage!

CAM CAM - ET SMUKT BØRNEUNIVERS

Cam Cam er skabt ud fra kærligheden til børn. Deres interiør og tekstiler er både æstetisk smukke samt bæredygtige, hvor rolige farver, fine mønstre og tidsløst design vægtes meget højt. Alle tekstiler fra CamCam er GOTS-certificerede i lækre og bløde materialer, som både du og dit barn vil elske.

Hos Ovellie finder du en bred vifte af det fortryllende univers. Heraf blandt andet dukkelifte, dukkesenge, uroer, tæpper, sengetøj og meget mere. Farverne er nedtonede, og der er tænkt over selv den mindste detalje. Du vil med sikkerhed forelske dig i mindst én af produkterne, og vi forstår dig godt! Produkterne fra Cam Cam er i særdeles gode kvaliteter og emmer at luksus til børn. Al tekstil er 100 % økologisk, da brandet er en GOTS certificeret virksomhed. Det betyder at der hele vejen igennem produktionen af varerne tages hensyn til miljøet, arbejdsforhold og materialer. Bag det luksuriøse brand står arkitekt Sara Camre, som startede Cam Cam i 2012.

Med produkterne herfra kan du skabe et roligt og stilet børneunivers ved at matche de forskellige styles på kryds og tværs. Hos Ovellie elsker vi det rolige og fortryllende univers - af samme årsag kan du her på siden shoppe et bredt udvalg af CamCam.

ET BRAND MED STOR FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Cam Cam er mere end bare smukke farver og lækre designs. De har nemlig også stor fokus på bæredygtighed og miljøet. Derfor arbejdes der ud fra visionen om at vores børn er fremtiden, hvorfor barnet skal sikres bedst muligt allerede fra det er helt lille. Af denne grund er Cam Cams produkter økologiske og fremstillet af GOTS certificerede materialer. Dette certifikat sikre dig som kunde, at der er anvendt de fineste materialer igennem hele produktions fasen og at produkterne er fremstillet uden brug af skadelige kemikalier. Når du shopper et eller flere produkter er du derfor sikret gode materialer til dit barn.