GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Design Letters

Med produkterne fra Design Letters kan du lynhurtigt skabe dig et indbydende bord. Med det fine monokrome spisestel, er der ikke noget "larm". Tværtimod er der stil over det, når barnet bliver sat til bords. Hos Ovellie elsker vi den enkle og minimalistiske stil, som Design Letters har skabt til børnene.

DESIGN LETTERS - ET GODT VALG

Design Letters er en dansk design virksomhed skabt af Mette Thomsen i 2009. Mette manglede pæne, enkle bogstaver til udsmykning - det fandtes ganske enkelt ikke på daværende tidspunkt. Dette fik Mette ændret på. Hun opsagde sit job hos Boligmagasinet og beskæftede sig udelukkende med Design Letters. Her skabte hun monokrome bogstaver, som sidenhen er blevet til meget mere end det, og som i dag omfatter forskellige items til hjemmet. Design Letters udvidede efterfølgende til at skabe produkter med Arne Jacobsens håndtegnede typografi fra 1937. En typografi som efterhånden er blevet til det, vi kender Design Letters for.

Selvom Design Letters typografi allerede blev tegnet tilbage i 1937 af den verdenskendte designer Arne Jacobsen, så er holdet bag Arne Jacobsen stadig en væsentlig del af designteamet, når der skal kreeres nye styles til Design Letters varesortiment. Et sortiment som består af alt lige fra melamin service til blyanter, tavler og klodser.

DESIGN LETTERS HOS OVELLIE

Hos Ovellie finder du et stort udvalg af den populære melamin serie med typografi fra Design Letters, drikkedunke, farveblyanter og meget mere. Alt sammen i et enkelt og monokromt design. Melamin spisestellet er især populært at give i dåbsgave eller til navngivningen. Design Letters er efterhånden at se i mange hjem - danske såvel som udenlanske. Og selvom Design Letters stil forsat er enkel og monokrom, så betyder det ikke, at deres produkter er kedelige. Tværtimod er Design Letters kop, tallerken og bestik et pænt spisesæt, når barnet skal begynde at indtage sin første rigtige mad. Efterhånden som barnet vokser sig større, kan du lære barnet de bogtaver at kende, som er på det fine service og bestik. Dit barn vil synes, det er sjovt at lære både tal og bogstaver.

KØB DE FLOTTE PRODUKTER FRA DESIGN LETTERS

Nok er Design Letters hovedsagelig kendte for deres melamin serie til børn. Men deres produktsortiment består af så meget mere end det. Hos Ovellie finder du et bredt udvalg af Design Letters. De smukke hvide klodser med Arne Jacobsens typografi er særlig populære. ABC klodserne kan bruges til både leg og dekoration, ligesom du også kan få dem i forskellige farver, hvilket gør dem meget populære. Du kan forevige de største øjeblikke med en Design Letters barnets bog, som findes i flere farver. Med Design Letters bliver det aldrig kedelig. Her på siden finder du et bredt og varieret udvalg af Design Letters. Bestiller du inden kl. 12 på hverdage, afsendes din pakke samme dag, og er fremme hos dig dagen efter.