GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Done By Deer

Done by Deer er et fantastisk brand vis primære fokus er at kombinere innovativt design med sikkerhed og et varierende farvespil. Kollektion efter kollektion. Hos Ovellie har vi nøje udvalg nogle af de produkter, vi synes Done by Deer er særlig gode til at kreere. Du finder derfor lækkert melamin service, fine pixihylder til opbevaring, hagesmække i flotte farver og meget mere nedenfor.

ET FARVERIGT VALG MED DONE BY DEER

Done by Deer stræber efter at skabe moderne skandinaviske designs med funktioner, der er sjove og legende, hvilket de præsterer til UG. Done by Deer's filosofi er at skabe designs, som er medvirkende til at stimulerer barnets sanser og udvikling igennem materialer, farvevalg og detaljer, som barnets små fingre kan se og udforske. Done by Deer kombinerer innovativt design med sikkerhed og farver, hvilket skaber hele essensen af brandet, og som flere gange har bidraget til forskellige priser for deres fantastiske produkter. Done by Deer's varekatalog består af en bred skare af lækre produkter. Du finder alt ligefra hagesmække, stofbleer og bamser til skumgulve og dækkeservietter.

INDRET MED DONE BY DEER

Med produkter fra Done by Deer kan du hurtigt få skabt dig et rigtig smukt miljø - uanset om det er på børneværelset eller til middagsbordet. Done by Deer er især gode til at kombinere deres farver på tværs af sæsoner, så du altid kan kombinerer deres produkter, kollektioner og styles imellem. Hver sæson byder Done by Deer på nye farver og prints, som du kan bruge i din indretning. Uanset hvad Done by Deer kommer med af nyheder, så er deres produkter altid velovervejede i både design, print og farve, så produkterne passer ind i det varesortiment, vi kender Done by Deer for. Nemlig et produktsortiment med grafiske mønstre og en klar reference til den skandinaviske stilart.

SPIS MED DONE BY DEER

Med den smukke melamin serie fra Done by Deer kan det kun blive en hyggelig affære at sætte sig til middagsbordet. For at sikre den helt rette stemning, kan du placere en af de fine dækkeservietter med Elphee under dit barns service. Dækkeservietten findes i blå, rosa og grå og kan kombineres med matchende stel. Elphee dækkeservietten er skridsikker. Done by Deer melamin er meget populære gaveartikler. Melmin serien fra Done by Deer er robust, og holder sig pæn. Hos Ovellie finder du Done by Deer melamin i tre forskellige farver: blå, rosa og grå. Vi bestræber os på at sammensætte et sortiment, så du let og enkelt kan dække et fint bord med melamin serien fra Done by Deer. Du finder Done by Deer her på siden!