GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Elodie Details

Med produkterne fra Elodie Details er du sikret produkter der er både unikke, særprægede og meget børnevenlige - både i farver, materialer og kvalitet. Elodie Details er kendt for deres anderledes designs, som man lynhurtigt forelsker sig i. Med Elodie Details kan man udtrykke sig på sin egen måde. Gå på opdagelse i et eventyrligt Elodie Details univers nedenfor - god fornøjelse!

ELODIE DETAILS - ET UNIKT OG ANDERLEDES VALG AF BABYUDSTYR

Elodie Details er et unikt og anderledes svensk brand, som differencier sig fra andet børneinteriør og som fuldt ud lever op til deres motto "big differences for small people". Elodie Details' produkter er særprægede og innovative, hvor barnet er inspirationskilden til deres produkter. Elodie Details vision er at gøre de helt almindelige hverdags ting til barnet unikke. Derfor finder du fx babyhåndklæder med kaninører og sløjfe - små detaljer, som er kendetegnet for Elodie Details. Lige netop disse små detaljer er, hvad der gør Elodie Details' produkter til noget ganske særligt.

Hos Ovellie er vi stolte af at repræsenterer svenske Elodie Details, og du vil derfor finde et lækkert udvalg som fx opbevaringskurve, badehåndklæder, legetæpper og meget mere. Med babyudstyr fra Elodie Details får du fine styles, som kvalitetsmæssigt er upåklagelige og hvor designet er fint og barnligt på en sød måde. Særligt populært er Elodie Details opbevaring. Med de fine kanvaskurve, kan du opbevare dit barns legetøj på en stilet måde, som fungerer godt i det praktiske, fordi alle opbevaringskurve fra Elodie Details er med hanke, så de er lette at flytte rundt med. Du kan også købe en af de populære Elodie Details hagesmække med opsamler. En Elodie Details hagesmæk er praktiske, men designet er også sjovt og anderledes, hvilket gør hagesmækkene særligt attraktive.