GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

GRO

Hos Ovellie har vi en stor kærlighed til det danske brand: GRO Company, hvorfor du selvfølgelig kan forhandle de lækre og enkle styles hos os. Vi har en bred vifte fra GRO basis kollektionen. Fra efteråret 17 vil du også kunne købe styles fra den pågældende sæson. GRO er et dansk brand, som er skabt i lækre bløde materialer. Se udvalget af Gro nedenfor.

KØB BØRNETØJ FRA GRO

GRO børnetøj er en dansk design. Kvaliteten på GRO er lækkert og blødt for barnet at have på. GRO er særlig kendte for deres designs i enkle designs, som er rolige i farverne og som ofte er med anderledes og seje prints. Tøj fra GRO er fremstillet i økologisk bomuld. Flere af deres styles går igen fra sæson til sæson. GRO har også en stor basis linje med mange forskellige styles, som kan kombineres på kryds og tværs med sæsonens trends samt de øvrige basis items.

Det sjove logo med tændstiksmanden er tegnet af designeren bag Gro, Anette Nordrups mand. Han tegnede det på en barnetegning som barn, og tændstiksmanden fik derfor lov til at gå igen som logo. Navnet GRO er essensen bag brandet og betyder, at tøjet er designet til børn, som hver dag skal vokse.

KØB GRO BØRNETØJ ONLINE HOS OVELLIE

Hos Ovellie finder du først og fremmest den populære og meget fine basis serie fra GRO Company. Vi er helt vilde med det fine dot print, som findes i flere forskellige farver, og som let kan kombineres med andre styles fra andre brands. En god basis serie skal kunne kombineres med andre styles, så du kan sammensætte dit barns tøj på kryds og tværs af mærker. Shop leggins, bluser, shorts og meget andet fra GRO her på siden. Vi bestræber os altid på at pakke og afsende din ordre hurtigst muligt, og ALTID indenfor 1-2 hverdage! GLS afhenter pakker hos os hver dag mellem 12-13, hvorfor ordre lagt herinden afsendes samme dag. Hos Ovellie får du altid fragtfri levering ved køb over 699,-