GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Homeyness

Hos Ovellie kan du shoppe produkter fra det eksklusive brand; Homeyness. Homeyness har skabt en bred tekstillinje bestående af sengetøj, hagesmække, håndklæder osv., som er designet i det smukkeste og lækreste Liberty of London stof. En kvalitet som er uovertruffen og meget eksklusiv. Vi tilbyder sengetøj i baby og juniorstørrelse samt accessories til de mindste. Se udvalget af Homeyness nedenfor.

HOMEYNESS - LUKSUS TIL HVERDAGSBRUG

Homeyness designer produkter ud fra visionen "bedst i kategorien". Homeyness har med afsæt i Liberty of Londons fortryllende univers af mønstre, stor fokus på detaljer og kvalitet. Disse to egenskaber kombinerer de med et stilfuld og tidløst udtryk, hvilket er essensen af Homeyness. Det smukke og luksuriøse sengetøj fra Homeyness er designet med Liberty of London stof på forsiden, og egyptisk bomuldssatin på bagsiden, som regnes for at være verdens fineste og blødeste materiale. For at fuldende looket, har sengetøjet pipingkant på både pude og dynebetræk samt usynlig YKK lynlås. Sengetøjet fra Homeyness er lavet af de bedste materialer og oser af luksus og velvære til dit barn. Alle sengesæt leveres i en fin matchende stofpose, som du kan bruge på farten til bleer og vådservietter.

Homeyness' produktskare omfatter en bred vifte af lækre tekstiler til baby og tumling. Særlig populært er deres bløde sengetøj, som er designet i flotte farver. Du finder også bløde håndklæder med søde detaljer, hagesmække, suttesnore og meget andet. Uanset hvilket Homeyness produkt, du har forelsket dig i, så kan du være sikker på, at der er kredset for selv de mindste detaljer. Lige fra kvalitet til emballage. Af samme årsag er produkterne fra Homeyness særligt populære som barselsgave.