GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Liewood

Hos Ovellie synes vi Liewood universet er så fint - en perfekt balance imellem leg og minimalisme. Hos os finder du et bredt udvalg af produkterne fra Liewood. Alt fra sengetøj, puslepuder og sengerande til morgenkåber, hagesmække og musikuroer. Du finder alle de fine styles herunder!

LIEWOOD LÆKKERIER ONLINE

Liewood er et minimalistisk børnebrand, som på meget kort tid har fået skabt sig et solidt fodfæste. Fælles for alle produkterne er deres enkelthed, rolige farver og simple valg at print og mønstre. Liewood's produktsortiment er bredt og varieret, og du kan nemt mikse produkter på kryds og tværs af kollektioner. Det fine univers passer perfekt ind i den skandinaviske indretning, hvor børneinteriør gerne må være roligt og afdæmpet og passe ind til resten af indretningen. Hele deres tekstil serie er fremstillet i 100% økologisk bomuld, som fremstilles under strenge regler.

I 2015 skabte Anne Marie Lie Nielsen og Anja Skov Liewood. Navnet Liewood er ligeledes en sammentrækning af duoens efternavne. I dag er virksomheden ejet af Anne Marie samt Anne Charlotte Hovard Lumbye. Sammen har de mange års erfaring og bidrager til virksomheden med hver deres baggrund. To baggrunde som har vist sig at arbejde rigtig godt sammen i skabelsen af kollektionerne. Begge er de mødre, hvilket inspirerer dem begge. Derudover skaber det forståelsen for, hvad en moderne familie har brug for, hvilket er hele hjertet og sjælen bag Liewood.

KØB LIEWOOD HOS OVELLIE

Hos os har vi sammensat et stort udvalg af det skønne Liewood univers. Vi har bredt os ud - ganske enkelt fordi vi ikke kunne lade hver. Der er nemlig så mange fine produkter! Du finder hos Ovellie en masse forskellige fine sengesæt, søde morgenkåber med dyremotiv, puslepuder samt betræk til disse, stofbleer, tæpper og meget mere. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage og vi har tilmed GRATIS fragt, når du handler over 699,-