GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Maileg

Maileg er et helt unikt univers til børn, som laver det fineste legetøj, som kan bruges til både leg og dekoration på børneværelset. Dorthe Mailil har siden 1999 skabt unikke streger og udtryk, som har skabt hele rammen omkring Maileg's fantastiske kreationer.

KØB MAILEG HOS OVELLIE.DK

Hos Ovellie bestræber vi os efter at have det absolut bedste udvalg af Maileg, så du kan købe det hele samlet ét sted. Maileg er særlig kendte for deres kaniner i forskellige størrelser, farver og modeller og er slet ikke til at stå for. Hos Ovellie har vi kaniner i micro, mini og medium størrelse, som hver især er iført yndigt tøj, som barnet kan tage af og på og ligeledes ønske sig mere af. Også de små mus i æske er blandt de mest populære varer. Her kan du nemt samle en hel mussefamilie, da også musene i æske findes i forskellige størrelser ligesom kaninerne. Musene i æske er ligeledes iført sødt tøj, som kan tages af og på, ligesåvel som musene også leveres i en æske, hvori der er både madras, dyne og pude. Du kan til både kaniner og mus tilkøbe møbler i de smukkeste pastelfarver og yndigste design. På denne måde kan du skabe en hel lille dukkehus verden med møbler, mus og kaniner.

Maileg er udover at være særlig kendte for deres møbler, mus i æske samt kaniner i forskellige størrelser også kendte for deres søde og anderledes bamser, som ofte gives i barselsgave.

EN VERDEN AF MAILEG

Dorthe Mailil er stifteren bag. Dorthes passion for design begyndte tidligt. I løbet af hendes uddannelse, har hun blandt andet studeret i Paris. En by som med sin smukke arkitektur og romantiske stil skabte ideen til de søde designs, som Maileg er kendte for. Maileg startede som lerfigurer, men blev ret hurtigt til søde dyr lavet i stof. De har eksisteret siden 1999, og har siden deres opstart modtaget mange fine priser og anderkendelser for deres yndige designs.

Maileg er et yderst charmerende univers, som er skabt til at inspirere både børn og forældre igennem leg og historier. Legetøjet er en tidløs og uendelig verden, som kan gå igen igennem generationer. Små detaljer og godt håndværk er essensen af det yndige univers, ligesom deres designs er meget karakteristiske. Med Maileg kan dit barn lege fantasifuldt.