GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Maseliving

Hos Ovellie er vi glade for at have Maseliving som en del af vores sortiment. Maseliving er især kendte for deres fine spejle og kreative knager. Produkter du selvfølgelig kan finde her på siden. Med et produkt fra Maseliving kan du hurtigt give dit barns værelse et unikt touch. Se udvalget af Maseliving nedenfor.

FINE KNAGER OG SPEJLE FRA MASELIVING

Maseliving er et dansk interiør mærke, som blev etableret i januar 2016. Maseliving designer og producerer interiør til børneværelset, heraf knager, spejle mm. Alt sammen produceret i træ og med særligt fokus på børns behov. Hos Ovellie.dk har vi sammensat et sortiment, som vi synes er spændende og som appellerer til børn. Vi er især vilde med alle de skønne knager i træ fra Maseliving. Knagerne er både dekorative og sjove at have hængende på et børneværelse til enten ophæng af tøj eller tasker. Knagerne er i sig selv yderst dekorative. Særligt på grund af deres forskellige looks. Du kan fx få en knage, der forestiller et spøgelse eller en sky. Elsker dit barn fodbold, så dekorer med en fodbold knage. Det vil dit barn helt sikkert synes er sejt.

De fine spejle fra Maseliving er ideelle til puslepladsen, så baby kan ligge og kigge på sig selv, når der øves i at træne babys nakke. Det kan endda virke mere motiverende for barnet. Du finder forskellige former spejle bla. en sky, en luftballon og en kanin. På denne måde kan du med sikkerhed finde et spejl, som kan matche stilen på dit barns værelse. Spejlet er også rigtig fint til større børn. Måske har du en lille pynte prinsesse derhjemme, som elsker at lege med sminke og sætte hår. Du kan bruge spejlet over et lille bord og hurtigt og nemt skabe et fint lille sminkebord. De fine spejle fra Maseliving indbyder til mange forskellige kreativer løsninger.

Du finder hele udvalget af knager, spejle mm. fra Maseliving her på siden.