GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Misioo

Misioo blev på rekordtid kendte for deres minimalistiske og nytænkende boldbassiner. Boldbassinerne er designet med afsæt i en minimalistisk stil, som passer perfekt ind i vores enkle og ofte meget stilbevidste hjem. Et boldbassin fra Misioo kan bruges til leg, men også som en hyggekrog, hvis du skifter boldene ud med bløde puder. Dit barn vil med sikkerhed elske et af de fine boldbassiner fra Misioo, som kan købes herunder.

KØB MISIOO BOLDBASSIN OG FÅ GRATIS FRAGT

Misioo er på ingen tid blevet store i Danmark. Misioo er producenten bag de populære og meget smukke boldbassiner. Et Missio boldbassin er både dekorativt og sjovt for barnet at lege i. Til hvert Misioo boldbassin medfølger 200 bolde, som barnet kan lege med. Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra bolde til dit boldbassin, hvis boldende med tiden bliver væk, eller hvis du bare gerne vil have flere. Boldende der medfølger til boldbassinet er fremstillet af LDPE plastik og er sikkerheds- og luftfri. Hver bold har et diameter på 7 cm.

Boldbassinet findes både i rund og i firkantet, og også i forskellige højder. Du kan derfor vælge lige netop det Misioo boldbassin, som passer ind hjemme hos jer. Boldpoolen vil helt sikkert bidrage til mange timers sjov leg. Du kan stille den flotte boldpool i stuen eller på barnets værelse. Da boldbassinet er fremstillet af kraftigt skum, er det blødt for barnet at lege i. Du kan også tage boldende ud af poolen, og istedet fylde puder i. Pludselig har du en hyggelig rede, som barnet kan ligge i, når det skal spille iPad eller læse i bøger. Misioo boldbassinet er også medvirkende til at styrke barnets motoriske færdigheder og stimulerer barnets sanser.

EN SJOV BOLDPOOL FOR HELE FAMILIEN

En boldpool er ikke kun sjov for barnet at lege i. Det kan også være sjovt for de voksne. Boldende kan bruges til at trille til barnet eller til at spille bold med. Der er mange muligheder. Dit barn vil helt sikkert elske, hvis du havde lyst til at være en del af legen. Køb dit Misioo boldbassin hos Ovellie.dk - vi har GRATIS levering på alle boldbassinerne fra Misioo. De fine boldbassiner er et oplagt valg til en fødselsdagsgave eller måske til jul.