GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Ooh Noo

Hos Ovellie finder du et bredt udvalg af Ooh Noo, et brand vi her hos Ovellie har en særlig kærlighed til. Mest af alt fordi Ooh Noo er rigtig gode til at kombinere leg og design. Produkter fra Ooh Noo er altid skabt i et smukt design, som er både tidløst og som samtidig appellerer til børn. Ooh Noo har med deres innovative og fine designs vundet flere priser. Herunder kan du shoppe vores udvalg af Ooh Noo.

LEGETØJ OG BØRNEINTERIØR FRA OOH NOO MED STIL

Ooh noo universet er skabt af en ung mor, som ønskede det bedste til sine børn. Hun ønskede sig sengetøj i rene materialer, som kunne mikses på kryds og tværs af design og køn. På dette grundlag blev Ooh noo skabt. Ooh noo omfatter i dag både tekstiler og legetøj til børn. Legetøj som vi er stolte af at repræsentere her hos Ovellie, hvor du finder smukke træklodser med bogstaver samt den populære dukkevogn fra Ohh Noo som er blandt vores absolut bestsellere her hos Ovellie. Den flotte Ooh Noo dukkevogn er i et minimalistisk og stilrent design. Der er brugt lyse materialer og hvide overflader, som komplimenterer hinanden godt. Linjerne er bløde og appellerer fuldt ud til børn. Designet er tidløst og kan bruges igennem generationer af de mindste. For at gøre dukkevognen ekstra indbydende, kan du tilkøbe dukkesengetøj til dukkevognen. Særligt dukkesengetøjet fra Cam Cam sælger vi ofte med til den fine hvide dukkevogn.

MINIMALISTISKE KLODSER FRA OOH NOO

Klodserne fra Ooh Noo er kreeret i et minimalistisk design. Klodserne er skabt i lyst træ og er bløde og lækre at røre ved. De fine klodser fra Ooh Noo findes med både sorte, hvide og pink bogstaver. De fine klodser er især populære dåbsgaver, fordi de er tidsløse og leveres i en smuk emballage. Imens barnet er lille vil barnet synes det er sjovt at stable klodserne og vælte dem igen. Senere kan du lære dit barn de forskellige bogstaver at kende og klæde barnet på til skolestart. Mange bruger desuden Ooh Noo klodser som dekoration på barnets værelse, fordi de er så fine i designet.

OOH NOO - ET FANTASTISK DESIGN

Ooh Noo er et sikkert valg, når det kommer til kvalitet og design. Deres kollektion er altid under udvikling, hvilket betyder at der fra tid til anden bliver tilføjet nye fine produkter til Ooh Noo's sortiment. Produkter som altid er gennemarbejdede og velovervejede. Ooh Noo er kvalitetslegetøj, som vi hos Ovellie elsker - både for design og funktionalitet. Du finder derfor en bred vifte af Ooh Noo her på siden.