GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Sass & Belle

Herunder finder du det eventyrlige univers af Sass & Belle. Et britisk brand som er fantastiske til at skabe fine og anderledes sager til børn og børneværelset. Hos Ovellie er vi især glade for deres skønne kuffertsæt, som findes i mange forskellige udgaver. Kufferter som er ideelle til opbevaring af legetøj, når du er på farten. Du finder udvalget herunder!

SASS AND BELLE HOS OVELLIE

I 1996 returnerede Richard Stone efter at have arbejdet i Indien. Med sig hjem havde han 1000 junglerende bolde. Til en festival solgte han alle boldende, og det var ligeledes her virksomheden RJB Stone blev etableret - en lille uafhængig butik med gavetilbehør. Som årene gik voksede RJB Stone sig større, og flere af varerne blev nu produceret i huset. Det var på det tidspunkt at Richard opdagede at der manglede et feminint brand navn, som matchede hans artikler. Det blev i 2009 starten på Sass & Belle. Sass & Belle er opkaldt efter Richards to døtre. Sass & Belle består af mange fine artikler, og visionen er at arbejde udfra mottoet: "For the little things in life". Ideen er at skabe produkter, som er elskværdige og som sætter et smit på læben hos modtageren.

Hos Ovellie har vi udvalgt vores absolutte favoritter fra det britiske brand. Løbende vi du erfare at der dukker flere produkter op - ganske enkelt fordi det er svært at begrænse sig. Et kuffertsæt er noget, du aldrig går galt i byen med. Dit barn vil elske at kunne gemme og opbevare i en af de skønne kuffertsæt du finder her på siden.