GRATIS FRAGT over DKK 699,-
FRAGT kun DKK 35,-
1-2 DAGES levering
KUNDESERVICE 9-16 71747560 | info@ovellie.dk

Sebra

Herunder finder du et nøje udvalg af Sebra - interiør til børn. Sebra har et bredt sortiment af produkter, og du finder derfor alt lige fra små puslespil til uroer og børnesenge. Virksomheden går meget ind for ansvarlighed, hvorfor en del af deres produkter er økologiske. Det afspejler sig især i deres tekstiler som fx sengetøj. Hos Ovellie har vi valgt en bredt vifte af produkter, som vi synes er super fine, og som passer ind i vores identitet om kvalitets brands til børn.

SEBRA - ET KVALITETSMÆRKE TIL BØRN

Sebra er et dansk mærke, som designer og producerer sengetøj, møbler, legetøj og accessories til børneværelset. Sebra startede fordi Mia, kvinden bag, ikke fandt markedet indenfor børneinteriør stærkt nok på kvalitet og design, da hun skulle indrette børneværelse til sit eget barn. Hun skabte på baggrund af dette brandet. En brand som betegnes som et kvalitets mærke til børn, hvor der er et stort fokus på kvalitet og design samtid med at der er tænkt over farver og håndværksformer. Hos Ovellie er vi rigtig glade for, at vi har fået lov til at forhandle den flotte kollektion herfra. Du finder blandt andet den populære Sebra seng i både hvid og grå, diverse interiør til børneværelset, fine dukkesenge, legetøj og meget andet.

DEN POPULÆRE SEBRA SENG AF VIGGO EINFELDT

Sebra er hovedsagelig kendte for deres meget populære børnseng; Sebra sengen. For få år tilbage hed denne seng Kili sengen. Det navn har sidenhen ændret sig til Sebra sengen, da sengen i 2016 fik nyt design, hvor det nu blev muligt at hæve bunden på sengen, så den kan bruges allerede fra barnet er spæd. Det giver sengen bedre mulighed for at leve op til at være en seng, som vokser med barnet, da sengen også er med udtræk. Den meget populære seng findes i dag i fire forskellige farver: hvid, grå, rosa og mint. Først nævnte er fortsat den absolutte favorit iblandt vores kunder. Køber du denne seng til dit første barn, har du en god børneseng, som kan gå i arv til næste barn og endda til dine børns børn osv.